Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,851 $

Összeállt a TOP-3 az Ázsia Expresszben, megvan a legújabb kieső

Újabb párosnak kellett búcsúznia az Ázsia Expressz küzdelmeitől, nem sokkal a nagy döntő előtt, így már nincs esélyük a fődíjra.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezelőtt Alekosz és Réka távozott, szó szerint kéz a kézben. Még egy csók is elcsattant, annyira boldog és büszke volt Alekosz, rendkívül mély érzéseket fogalmazott meg a társa felé, akit mindez meghatott.

Nem voltak boldogtalanok, mert tudták jól, így is messzire jutottak. A többi páros előtt azonban egy minden eddiginél nehezebb út állt, és most eljött az idő, hogy megint elköszönjünk egy párostól. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

Érdekes helyzet állt elő, mert Enikő, Dávid, Berci és Brúnó külön feladatokat teljesítettek Ördög Nóri előtt, így ők nem mentek sehova. Addig a többieknek útra kellett kelniük, és attól függően kaptak nehezítéseket, hogyan telesítettek a társaik.

Mindenki kitett magáért, Enikő külön dicséretet érdemel, mert nagy súlyokat bírt el a vállain, és sokáig. Nem meglepő módon Dávid nyerte a versenyt, akárcsak azelőtt a piramisépítést, nagy szívességet téve ezzel Kucsinak.

Azok, akik ledobták a súlyukat magukról, részben nehéz helyzetbe hozták a társukat, mert bárhol is jártak az útjuk során, rögtön meg kellett állniuk szállást keresni. Szerencsére mindenki talált szállást az éjszaka előtt, és ki tudták pihenni magukat a hajrára.

A tét óriási volt, mert az a versenyző, aki utoljára ért célba, a párjával együtt kiesett az Ázsia Expresszből. Elsőként Fanniként ért oda a célhelyre, ráadásul jelentős előnnyel, így már biztosan dobogósak, ott vannak a TOP-3-ban.

Másodikként Gábor ért be, tehát már csak volt a kérdés, Enikőék, vagy Brúnóék estek ki. Szürreálisan szoros volt kettejük között a befutó, 1 perc különbséggel fogtak maguknak autót. Nóri közölte, Brúnóék lettek a harmadik páros, akik biztosították a helyüket a következő körben.

EB-sorsolás: ismét összecsap Magyarország és Németország, kemény csoportban a válogatott

Marco Rossi együttese a második kalapból várhatta a hamburgi sorsolást.