Hajdú Péter és menyasszonya elkapták a delta variánst

Fotó: Instagram/Hajdú Péter
not image

Takács Petra

2021. augusztus 1. - 10:08

A magyar sztár és kedvese is elkapta a koronavírus nagyon gyorsan terjedő variánsát, ami már Magyarországon is felütötte a fejét.

Magyarországon továbbra is elérhetőek a különböző koronavírus elleni oltások, és eddig összesen több mint 5,6 millióan éltek a lehetőséggel. 5,4 millióan vannak, akik mindkét vakcinát megkapták, de még mindig sokan vannak, akik nemet mondanak az immunizálásra.

Ennek megvannak a maga veszélyei, legrosszabb esetben súlyos állapotba is kerülhet, aki nem védett. Magyarországon továbbra is ideális a vírushelyzet, de várhatóan lesz negyedik hullám, és azok, akik nem oltották be magukat, potenciális fertőzöttek lehetnek.

Azok is elkaphatják a vírust, akik oltottak, viszont az ő esetükben a védelem lehetővé teszi, hogy ne kerüljenek súlyosabb állapotba, és a legtöbb esetben akár tünetmenetesen menjen végig rajtuk a fertőzés.

Gáspár Evelin láthatóan élvezi a forróságot, jól is áll neki a nyár

Hajdú Péter az Instagram oldalán erősítette meg, hogy ő és kedvese elkapták a vírust, ráadásul a delta variánst. „Sziasztok! Ez a ma reggeli covid gyorstesztem! Két oltás ellenére elkaptuk a vírust, ráadásul a delta variánst. Eszti 2 Astrat, én pedig 2 Modernát kaptam korábban.” – írta a részletek között a LifeTV vezetője.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.