Dollár
432,54 Ft
Euró
421,18 Ft
Font
475,34 Ft
Bitcoin
18,987 $

Hajdú Péter élő adásban olvasta fel Berki Krisztián üzenetét a túlvilágról, aki Kiss Kató szerint vissza szeretne jönni

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2022. május 17. - 09:38

Hajdú Péter a LifeTV vendége volt, miután üzenetet kapott a túlvilágról Berki Krisztiántól, aki több mint egy héttel ezelőtt hunyt el tragikus hirtelenséggel.

Berki Krisztián mindössze 41 éves volt, amikor utolérte a halál, azokat is megrázta a tragikus esemény, akik egyáltalán nem kedvelték őt. Semmi előjele nem volt a hirtelen halálának, melynek körülményei továbbra sem tisztázottak.

A rendőrség kábítószergyanús anyagokat talált a tragédia helyszínén, de még mindig várunk a boncolás végeredményére. Egy héttel Krisztián halála után végezték el a boncolást, így várhatóan hamarosan megtudhatjuk, mi okozta a halálát.

Krisztián édesanyja, aki szintén összeomlott fia elvesztése miatt, szívmegállásról beszélt, és úgy tudni, hogy a sztár idősebbik lánya talált rá az apjára, aki akkor talán már órák óta halott volt. Korábban egy híres halottlátó is vendége volt a LifeTV reggeli műsorában, melynek ideje alatt elárulta, hogy rajta keresztül üzent Berki, de nemcsak Mazsinak.

Hajdú Péter is kapott egy üzenetet a túlvilágról, amit Kató élő adásban írt le egy lapra, de akkor annak tartalmát még nem ismerhettük. A LifeTV vezetője családi nyaralásról tért haza, és rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogy mit is rejt az üzenet.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.