Kiderült, hol helyezhetik örök nyugalomra Berki Krisztiánt, megtörtént a boncolás

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
not image

Hujber Dávid

2022. május 14. - 08:02

Az édesanyja elárulta, hol temetné el a tragikus hirtelenséggel elhunyt fiát, aki egy héttel ezelőtt vesztette életét.

Berki Krisztián egy héttel ezelőtt hunyt el tragikus hirtelenséggel, majd nem sokkal később kiderült, hogy a rendőrség kábítószergyanús anyagokat talált a helyszínen. Tragédia a tragédiában, hogy Krisztián idősebbik lánya talált rá az édesapja holttestére, nem lehetett rajta segíteni.

Valószínűleg addigra már több órája halott lehetett, szívmegállás okozhatta a halálát, de a pontos körülmények nem ismertek. Miután korábban azt mondták, pénteken lesz a boncolás, valószínűleg már közel az eredmény, így rövidesen kiderülhet, pontosan mitől is állhatott meg a sztár szíve, mindössze 41 évesen, alig pár hónappal a 42. születésnapja előtt.

A Blikk is úgy tudja, hogy megtörtént a boncolás, de a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell. Ugyanakkor már zajlanak az előkészületek a temetés körül, és a lap úgy értesült, hogy Mazsi Esztergomban tartana misét férje lelki üdvéért, de arról nem született döntés, hol lesz a temetés.

Térdével takarja meztelen kebleit Metzker Viki

Berki Krisztián édesanyja, Júlia azt szeretné, ha a fia teste Tatabányán lelne nyugalomra, ahol a gyerekkorát töltötte, ugyanakkor elfogadja, hogy a végső szót nem ő, hanem a felesége mondja ki, így akár még Budapest is a lehetséges helyszínek között szerepelhet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.