Berki Krisztián feltételezett dílere azt állítja, soha nem adott el neki drogot

Fotó: YouTube/Berki Krisztián
not image

Borbély Fanni

2022. május 12. - 20:41

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián feltételezett dílere azt állítja, bár ismerte a celebet, ő maga sosem adott el neki drogot.

Mint ismert, Berki Krisztiánt múlt pénteken saját kislánya holtan találta ferencvárosi otthona erkélyén, sajtóértesülések szerint pedig az elhunyt celeb otthonában talált kábítószergyanús anyag kokain volt, ennek kapcsán pedig nyomozást is indítottak.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére megosztotta, letartóztatták K. Istvánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta el a drogot Berkinek, ám a férfi tagadja bűnösségét. Bagoly Bettina úgy fogalmazott:

“Azt állította, hogy ismeri az elhunytat, de soha nem adott neki drogot”.

Az ügyész hozzátette, a gyanúsított nem először került a rendőrség látókörébe, hiszen már korábban is megbüntették kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény elkövetése miatt. A feltételezett dílert a rendőrség kedden vette őrizetbe, a vecsési férfit ugyanis azzal vádolják, hogy éveken át több alkalommal is adhatott el drogot a nemrég elhunyt Berki Krisztiánnak.

Az elfogott K. István tagadja bűnösségét, annyit azonban bevallott, hogy ő maga drogfogyasztó: lakásán a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói bruttó 50 gramm kokaint, valamint marihuánát, illetve kábítószerrel szennyezett eszközöket és ezzel kapcsolatos adathordozókat találtak.