Clouds
21 Budapest
Dollár
359,84 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
446,05 Ft
Bitcoin
23,736 $

G.w.M. elmondhatatlanul büszke

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

El is mondta, miért olyan büszke Kulcsár Edina vőlegénye, aki csak producerként is igyekszik sikereket elérni.

G.w.M. nem tagadja, hogy szereti a luxust, a szép autókat, az ékszereket. Nem mindig adatott meg neki ez a gazdagság, és nemcsak rapperként igyekszik sikereket elérni, hanem például zenei producerként.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Legutóbb Kkevin és T Danny kapcsán szólalt meg, akikre nagyon büszke, így a közös sikerekre is. Mindkét srácnál érezte, hogy csiszolatlan gyémántokkal van dolga, és a megérzése nem csalt, mert nagy számokat hoznak.

„Elmondhatatlanul büszke vagyok! Mint a “nagy tesó”! Ezekkel a srácokkal, amikor elkezdtem dolgozni, fingom se volt, hogy kik ezek, de az fix volt, hogy nagyon tudnak és kib*szott sokra fogják vinni a szakmában!” – írta a posztjában G.w.M, aki hamarosan háromgyermekes édesapa lesz.

„Köszönöm, hogy részese lehettem az utazásnak! T Danny mondtam, hogy az egyik legjobb leszel! Örülök neked, köszi a Platinát öcsikém! Kkevin, a te sikeredet, amikor tervezgettük az első lemezed, én akkor már a folyamat közben világgá kürtöltem, hogy itt az új, ami más, ami maradandó, ami egy teljesen új dolgot fog hozni ebbe a szakmába!”

„Éreztem azt a tüzet, amit kevés emberben éreztem….. ma már az egész ország érzi! Büszke vagyok, hogy az első lemezeden Mentorod, Producered, lehettem! Cihivas-os gyerek…. Cápa lettél!‼️ Na nem folyatom a nyálat tovább, büszke vagyok! Köszi öcsköseim és gratula magunknak Folytatjuk….‼ ‼️Plusz 7 darab platina a többihez‼️”