Gelencsér Timi reagált a kérdésekre a Palik László magánéletéről szóló hírek kapcsán

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Takács Petra

2021. július 25. - 15:11

Ugyan a modell eredetileg nem szerette volna kommentálni a híreket, most ezt mégis meg kellett tennie, amiről az Instagram oldalán beszélt.

Az elmúlt időszakban sok hír jelent meg arról, hogy Marsi Anikó és Palik László új kapcsolatba kezdett. Eleinte csak Marsiról szóltak a hírek, sokat foglalkozik velük a sajtó, de újabban már Palik magánélete is téma lett.

A Blikk arról írt, hogy a legendás műsorvezető egy korábbi Exatlon-versenyző mellett talált rá a boldogságra, aki ugyan évtizedekkel fiatalabb, kellően érett és komoly gondolkodású. Egy informátor beszélt arról, hogy a hölgy nemcsak sportos és dekoratíva, hanem nagyon szeret segíteni is, jól bánik a gyerekekkel, ami szintén fontos Palik számára egy nőben.

Már egy ideje együtt vannak, s Palik gyerekei is ismerik már – árulta el egy informátorunk, aki szerint a fiatal nő tényleg nagyon jókor érkezett Palik László életébe, hogy átsegítse a megromlott házassága okozta fájdalmán – olvasható a Blikkben.

Voltak, akik azt gondolták, hogy talán Gelencsér Timiről lehet szó, aki az első évadban volt versenyző az Exatlonban, és végül második lett, majd azt követően a műsor riporternőjeként folytatta tovább a karrierjét a TV2-nél.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.