Clouds
21 Budapest
Dollár
344,85 Ft
Euró
371,15 Ft
Font
432,17 Ft
Bitcoin
26,799 $

Gelencsér Timi Hableányként is tökéletes (videó)

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi imádja a nyarat, a forróságot, és ha medence van a közelben, minden jobb és szebb.

Gelencsér Timi nagy utazóként már számtalan különleges helyszínen járhatott az évek alatt. Fiatalkora ellenére erős túlzással bejárta a Föld egyik felét, és nagyon távoli szigetekre is ellátogatott.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Nincs is jobb dolog annál, mint amikor utazunk, felfedezünk, és olyasvalamit tapasztalunk meg, mint azelőtt soha. Felülmúlhatatlan dolgok ezek, és mindig törekednünk kell arra, hogy átéljük azokat.

Már idehaza is nyár van, a hírességek érezhetően feljebb kapcsoltak. Singh Viki az elsők között mutatta be a 2023-as nyári formáját, majd nem sokkal később egy bikinis fotóval kápráztatta el az embereket.

Timi sem maradt ki a körből, és egy olyan fürdőruhás felvételt osztott meg, amit sokan tátott szájjal nézhettek. Nem is csoda, mert tökéletes formában startoltatta el a szezont, és szerencsére már valóban meleg van.

Az ismert modell és szépségkirálynő, aki imádja a vizet, stílusosan Hableányként tért vissza, amiről videó is készült. Ha kíváncsiak vagytok Timi hableányos videója, akkor csak kattintsatok erre a linkre.