Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Gáspár Győző és Bea megható esküvői képe, 28 év után

Közel 30 év telt el azóta, hogy egy félből lettek egy egész, amire nagyon büszke Győzike, és örömmel vett részt a különleges ünnepi fotózáson Bea társaságában.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Manapság nagyon ritka, amikor a párok ilyen hosszú ideig maradnak együtt. Kevés rá a példa, hiszen „divattá” vált az állandó párkeresés, ami miatt sorra romlanak meg a kapcsolatok, miközben rengeteg házasság megy tönkre.

Győzike és Bea kapcsolata azonban teljesen más szinten mozog, ők valóban kitartanak egymás mellett, jóban és rosszban. Ékes példája ennek az, hogy már 28 éve vannak együtt, melynek alkalmából egy különleges esküvői fotózáson vettek részt. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

„Már 28 év eltelt, hihetetlen még, Már 28 éve, egy félből lettünk egy egész. Azóta kerek az én világom, Mióta szívemben kinyílt a virágom. Sokáig váratott rám ez a csoda, De ha rád nézek, tudom, hogy volt oka, S ha néhanapján fejünk fölött beborul az ég.”

Győzike inkább szétvereti a saját konyháját, minthogy felhívja Zsoltit

„Tudom, nem te vagy rossz, csak a körülmény. Most már tudom, hogy mit jelent igazán szeretni, És tudom, hogy veled kell egy életen át harcolni. Együtt, kéz a kézben leélni egy életet.” – folytatta sorait Győzike.

„Megfogadtam, ígérem, hű leszek. Hála hagyja el minden nap az ajkunkat, Istent kérjük, hogy áldja meg a közös utunkat! Szeressük egymást ezután is jóban-rosszban, Te az enyém, s én a tiéd holtomiglan.”

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.