Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,455 $

Gáspár Győző és Bea megható esküvői képe, 28 év után

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
not image

Hujber Dávid

2021. március 27. - 01:44

Közel 30 év telt el azóta, hogy egy félből lettek egy egész, amire nagyon büszke Győzike, és örömmel vett részt a különleges ünnepi fotózáson Bea társaságában.

Manapság nagyon ritka, amikor a párok ilyen hosszú ideig maradnak együtt. Kevés rá a példa, hiszen „divattá” vált az állandó párkeresés, ami miatt sorra romlanak meg a kapcsolatok, miközben rengeteg házasság megy tönkre.

Soron kívül Jakab feltette a kérdést: milyen képviselő az, aki nem járja az országot?

Győzike és Bea kapcsolata azonban teljesen más szinten mozog, ők valóban kitartanak egymás mellett, jóban és rosszban. Ékes példája ennek az, hogy már 28 éve vannak együtt, melynek alkalmából egy különleges esküvői fotózáson vettek részt.

„Már 28 év eltelt, hihetetlen még, Már 28 éve, egy félből lettünk egy egész. Azóta kerek az én világom, Mióta szívemben kinyílt a virágom. Sokáig váratott rám ez a csoda, De ha rád nézek, tudom, hogy volt oka, S ha néhanapján fejünk fölött beborul az ég.”

Győzike inkább szétvereti a saját konyháját, minthogy felhívja Zsoltit

„Tudom, nem te vagy rossz, csak a körülmény. Most már tudom, hogy mit jelent igazán szeretni, És tudom, hogy veled kell egy életen át harcolni. Együtt, kéz a kézben leélni egy életet.” – folytatta sorait Győzike.

„Megfogadtam, ígérem, hű leszek. Hála hagyja el minden nap az ajkunkat, Istent kérjük, hogy áldja meg a közös utunkat! Szeressük egymást ezután is jóban-rosszban, Te az enyém, s én a tiéd holtomiglan.”