Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Győzike inkább szétvereti a saját konyháját, minthogy felhívja Zsoltit

Győzike és Zsolti kapcsolata továbbra sem tűnik ideálisnak, és most a konyha miatt került szóba a fiatalabbik testvér.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt években Gáspár Zsolti is hatalmas népszerűségre tett szert a médiában. Elmondása szerint a testvére szimplán csak féltékeny a sikereire és a sok gyógyszer hatására változott meg, de még mindig szereti őt.

Zsolti a LifeTV műsorában (Összezárva Hajdú Péterrel) egy egészen mély vallomást is tett, amiről eddig csak kevesen tudhattak. Péter is megdöbbent, amikor Zsolti elkezdett mesélni a tragédiáról, aminek részleteit péntek este lehet látni a csatornán. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Közben fut a Van életünk című műsor is a LifeTV-n. Ezúttal a konyha miatt került szóba Zsolti, hiszen tőlük lett átkövetve a vízvezeték, mivel szomszédok, így a dugulás elhárításához a testvérnél kellene kopogtatni.

Győzike azonban inkább szétvereti a konyháját, minthogy felhívja Zsoltit, vagy jobb esetben Virágot küldi át. „Én nem hívom fel Zsoltit, én nem. Ha bedugultunk, verjük szét az ajtót, bontsuk le a konyhát, de akkor sem hívom fel, nem, nem, nem!”

Ilyen, amikor Exatlon-Franciska brutális formában van, előképesztően izmos

Virág jóban van a keresztapjával, így őt kérte meg arra, hogy menjen át Zsoltihoz. „Kellemetlen dolog volt, de a muszáj nagy úr.” – mondta Győzi, majd Virág is megszólalt. „Nem éreztem magam kellemetlenül, mert nagyon örültem neki, hogy végre átmehetek, nagyon szeretek az unokatestvéreimmel lenni, főleg Nikolasszal.”

Új LMBTQ-ellenes törvényt fogadtak el Ghánában

Hónapokig tartó vita után mégis elfogadták az erősen vitatott új törvényt.