Dollár
381,81 Ft
Euró
394,65 Ft
Font
466,60 Ft
Bitcoin
24,414 $

Győzike inkább szétvereti a saját konyháját, minthogy felhívja Zsoltit

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
not image

Hujber Dávid

2021. március 26. - 08:08

Győzike és Zsolti kapcsolata továbbra sem tűnik ideálisnak, és most a konyha miatt került szóba a fiatalabbik testvér.

Az elmúlt években Gáspár Zsolti is hatalmas népszerűségre tett szert a médiában. Elmondása szerint a testvére szimplán csak féltékeny a sikereire és a sok gyógyszer hatására változott meg, de még mindig szereti őt.

Soron kívül Brit védelmi miniszter: “Biztosan nem egy cigarettacsikk okozta a robbanást a krími légibázison”

Zsolti a LifeTV műsorában (Összezárva Hajdú Péterrel) egy egészen mély vallomást is tett, amiről eddig csak kevesen tudhattak. Péter is megdöbbent, amikor Zsolti elkezdett mesélni a tragédiáról, aminek részleteit péntek este lehet látni a csatornán.

Közben fut a Van életünk című műsor is a LifeTV-n. Ezúttal a konyha miatt került szóba Zsolti, hiszen tőlük lett átkövetve a vízvezeték, mivel szomszédok, így a dugulás elhárításához a testvérnél kellene kopogtatni.

Győzike azonban inkább szétvereti a konyháját, minthogy felhívja Zsoltit, vagy jobb esetben Virágot küldi át. „Én nem hívom fel Zsoltit, én nem. Ha bedugultunk, verjük szét az ajtót, bontsuk le a konyhát, de akkor sem hívom fel, nem, nem, nem!”

Ilyen, amikor Exatlon-Franciska brutális formában van, előképesztően izmos

Virág jóban van a keresztapjával, így őt kérte meg arra, hogy menjen át Zsoltihoz. „Kellemetlen dolog volt, de a muszáj nagy úr.” – mondta Győzi, majd Virág is megszólalt. „Nem éreztem magam kellemetlenül, mert nagyon örültem neki, hogy végre átmehetek, nagyon szeretek az unokatestvéreimmel lenni, főleg Nikolasszal.”