Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Gáspár Zsolti megdöbbentő vallomáson van túl, az idős úr a kezei között halt meg, nem került börtönbe

Zsolti máig nem tudta feldolgozni a tragédiát, ami 1995 szeptemberében történt. Többek között erről is beszélt Hajdú Péternek a LifeTV műsorában.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Zsolti is elfogadta a LifeTV felkérését és szerepelt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, aminek a második évada még erősebb lehet, mint az első. A Blikk a cikkében arról ír, hogy Zsolti több mint huszonöt év után törte meg a csendet, aki élete egyik legfájdalmasabb időszakáról vallott.

„A műsorvezető még 1995 szeptemberében okozott halálos balesetet, amikor az autójával elgázolt egy helybéli idős embert. Zsolti máig nem tudta feldolgozni a tragédiát, amely akkora port kavart, hogy a megyei hírlap is címlapon hozta a halálos baleset hírét.” – írja a Blikk. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A következő epizód péntek este kerül adásba, ami várhatóan az egyik legnézettebb lesz, és nemcsak a tragikus történet miatt, mivel a fiatalabbik Gáspár Győzikéhez hasonlóan igen nagy tömegeket tud megmozgatni.

Zsolti Péternek elmesélte, hogy talán még sosem beszélt erről a történetről, a nagy balesetéről, amiben elütött egy idős urat, aki életét vesztette. „Én voltam a hibás, el is ítéltek érte” – árulta el Gáspár.

Berki Mazsi teljesen átalakult, és milyen jól áll neki!

Elismerte, hogy egy kicsit gyorsan hajtott az autóval, majd jött a bácsi a kerékpárjával, és megtörtét a tragédia. Még szörnyűbb az eset, mivel ismerte az idős urat, aki a nagypapája egyik barátja volt, együtt dolgoztak.

Olyannyira drámai és szívszorító volt a helyzet, hogy a kezei között halt meg a férfi. A bíróság akkor 1 év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, de az akkori köztársasági elnök, Göncz Árpád elnöki kegyelemben részesítette.

Fontos hozzátenni, hogy Zsolti nem drogozott, nem ivott, illetve ügye sem volt másból kifolyólag. A mai napig nem tudta feldolgozni a tragédiát, és sokáig haza sem ment, miközben többen felháborodtak azon, hogy miért nem került végül börtönbe. Az elhunyt férfi családja a mai napig nem bocsátott meg a sztárnak, noha bocsánatot kért és kártérítést is adott.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.