Dollár
397,90 Ft
Euró
404,96 Ft
Font
479,96 Ft
Bitcoin
23,566 $

Gáspár Zsolti megdöbbentő vallomáson van túl, az idős úr a kezei között halt meg, nem került börtönbe

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. március 26. - 06:46

Zsolti máig nem tudta feldolgozni a tragédiát, ami 1995 szeptemberében történt. Többek között erről is beszélt Hajdú Péternek a LifeTV műsorában.

Gáspár Zsolti is elfogadta a LifeTV felkérését és szerepelt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, aminek a második évada még erősebb lehet, mint az első. A Blikk a cikkében arról ír, hogy Zsolti több mint huszonöt év után törte meg a csendet, aki élete egyik legfájdalmasabb időszakáról vallott.

Soron kívül Kiszáradt a Jangce folyó egy része, „felhőbeültetést” végeznek a kínaiak az esőért

„A műsorvezető még 1995 szeptemberében okozott halálos balesetet, amikor az autójával elgázolt egy helybéli idős embert. Zsolti máig nem tudta feldolgozni a tragédiát, amely akkora port kavart, hogy a megyei hírlap is címlapon hozta a halálos baleset hírét.” – írja a Blikk.

A következő epizód péntek este kerül adásba, ami várhatóan az egyik legnézettebb lesz, és nemcsak a tragikus történet miatt, mivel a fiatalabbik Gáspár Győzikéhez hasonlóan igen nagy tömegeket tud megmozgatni.

Zsolti Péternek elmesélte, hogy talán még sosem beszélt erről a történetről, a nagy balesetéről, amiben elütött egy idős urat, aki életét vesztette. „Én voltam a hibás, el is ítéltek érte” – árulta el Gáspár.

Berki Mazsi teljesen átalakult, és milyen jól áll neki!

Elismerte, hogy egy kicsit gyorsan hajtott az autóval, majd jött a bácsi a kerékpárjával, és megtörtét a tragédia. Még szörnyűbb az eset, mivel ismerte az idős urat, aki a nagypapája egyik barátja volt, együtt dolgoztak.

Olyannyira drámai és szívszorító volt a helyzet, hogy a kezei között halt meg a férfi. A bíróság akkor 1 év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, de az akkori köztársasági elnök, Göncz Árpád elnöki kegyelemben részesítette.

Fontos hozzátenni, hogy Zsolti nem drogozott, nem ivott, illetve ügye sem volt másból kifolyólag. A mai napig nem tudta feldolgozni a tragédiát, és sokáig haza sem ment, miközben többen felháborodtak azon, hogy miért nem került végül börtönbe. Az elhunyt férfi családja a mai napig nem bocsátott meg a sztárnak, noha bocsánatot kért és kártérítést is adott.