Ilyen, amikor Exatlon-Franciska brutális formában van, előképesztően izmos

Fotó: Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha Franciska képes lesz visszahozni ezt a formát, vagy még növeli is a tétet, még nagyobb esélye lesz arra, hogy nagy karriert csináljon Amerikában.

Könnyen lehet, hogy Franciska számára az Exatlon sorsfordító hatással bír, még akkor is, ha a súlyos sérülése miatt nem nyerhette meg a fődíjat, amire elég jó esélyei lehettek volna. Meghatározó tagja volt a bajnokoknak és sok nézőt ültethetett le a televíziók elé.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Az Exatlon Hungary történetének egyik legerősebb és legérdekesebb karaktere, aki mögött nemcsak egy sikeres sportolói karrier áll, hanem kemény élettapasztalatok is. Rendkívül sokat tanult már az élettől, és a sors nem mindig volt kegyes hozzá.

Most azonban fordulhat a kocka, amit maximálisan megérdemelne, és mint azt már tudhatjuk, Amerikában készül karriert csinálni pankrátorként. Ehhez most többek között csúcsformába kell lendülnie, hogy a lehető legizmosabb legyen.

Hihetetlen, hogy mennyire szexi lett Tolvai Reni

Jó hír, hogy hamarosan folytatódhat a felkészülése, és tavaly több világkupát is behúzott. Ahogy a bokája meggyógyult, azonnal elkezdik a felkészülést, és idén nem maradhat el a PRO kártya megszerzése sem.

A testépítésben szintén felérhet a csúcsra, ami könnyen lehet, hogy Amerikába fogja repíteni a legnagyobbak közé. Ez egy korábbi kép róla, amikor valószínűleg csúcsformában volt, bárki megirigyelné ezeket a szépen kidolgozott izmokat.