Dollár
392,52 Ft
Euró
401,32 Ft
Font
474,79 Ft
Bitcoin
23,115 $

Ilyen, amikor Exatlon-Franciska brutális formában van, előképesztően izmos

Fotó: Fotó: Instagram/Szabó Franciska
not image

Hujber Dávid

2021. március 25. - 20:21

Ha Franciska képes lesz visszahozni ezt a formát, vagy még növeli is a tétet, még nagyobb esélye lesz arra, hogy nagy karriert csináljon Amerikában.

Könnyen lehet, hogy Franciska számára az Exatlon sorsfordító hatással bír, még akkor is, ha a súlyos sérülése miatt nem nyerhette meg a fődíjat, amire elég jó esélyei lehettek volna. Meghatározó tagja volt a bajnokoknak és sok nézőt ültethetett le a televíziók elé.

Soron kívül A Sziget is bekeményített: ilyen árak várják a fesztiválozókat

Az Exatlon Hungary történetének egyik legerősebb és legérdekesebb karaktere, aki mögött nemcsak egy sikeres sportolói karrier áll, hanem kemény élettapasztalatok is. Rendkívül sokat tanult már az élettől, és a sors nem mindig volt kegyes hozzá.

Most azonban fordulhat a kocka, amit maximálisan megérdemelne, és mint azt már tudhatjuk, Amerikában készül karriert csinálni pankrátorként. Ehhez most többek között csúcsformába kell lendülnie, hogy a lehető legizmosabb legyen.

Hihetetlen, hogy mennyire szexi lett Tolvai Reni

Jó hír, hogy hamarosan folytatódhat a felkészülése, és tavaly több világkupát is behúzott. Ahogy a bokája meggyógyult, azonnal elkezdik a felkészülést, és idén nem maradhat el a PRO kártya megszerzése sem.

A testépítésben szintén felérhet a csúcsra, ami könnyen lehet, hogy Amerikába fogja repíteni a legnagyobbak közé. Ez egy korábbi kép róla, amikor valószínűleg csúcsformában volt, bárki megirigyelné ezeket a szépen kidolgozott izmokat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.