Gáspár Zsolti őszintén félti Győzikét az öngyilkosságtól

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsolti szerint elsősorban a gyógyszerek tehetőek felelőssé azért, hogy ennyire rossz a kapcsolatuk egymással Győzikével.

Zsolti és Győzike hiába testvérek, nem a legjobb a kapcsolatuk egymással. Egy ideje mindketten nagy sztárok, és Zsolt szerint féltékeny rá a bátyja, nem bírja elfogadni, hogy a családban már mindketten híres emberek.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Nemrég Zsolti ugyan elismerte, hogy ő gyújtotta be a nádast a ház mögött, amire Győziék pánikszerűen reagáltak, elmondása szerint ennek egészségügyi okai voltak, nem más. Napokon át erről szólt a bulvársajtó, és Bea egészen odáig ment, hogy azt mondta, félnek Zsoltitól.

Győzike és családja a LifeTV-n szerepel a „Van életünk” című műsorban, és továbbra is nagyon népszerűek. Várható volt, hogy hozni fogják a „kötelezőt”, rendkívül szórakoztatóak, és noha egykor Zsolti is szerepelt velük, ő a családját biztosan nem teszi ki ennek.

„Az én családom ugyanis nem eladó. A bátyám azonban engedte, és tessék, itt az eredménye! Mindegyikük depressziós és gyógyszerfüggő.” – mondta a Borsnak adott interjújában Zsolti, aki szerint jobb lenne, ha Győziék inkább saját magukra koncentrálnának, arra, hogy kigyógyuljanak a depresszióból, mert úgy érzi, hogy felfújt vitákat generálnak és lejáratják.

Exatlon-Livi talán izmosabb és vékonyabb, mint eddig bármikor

Közben aggódik a testvére miatt, akinek már nem egyszer volt öngyilkos gondolata. Zsolti nem akarja megérteni, hogy hogyan ejthet ki hasonlót a száján a testvére, miközben van két szép lánya és ott van Bea is.

„Nem akarom, hogy öngyilkos legyen, vagy egyáltalán a gondolata átfusson az agyán. Féltem őt.” – tette hozzá a Borsnak.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.