Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Exatlon-Livi talán izmosabb és vékonyabb, mint eddig bármikor

Remek formában az Exatlon egyik kedvenc versenyzője, aki azonban már egy ideje Magyarországon tartózkodik.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon sokan megkedvelték Livit, aki ugyan kapott némi kritikát az Exatlon ideje alatt, összességében jó teljesítményt nyújtott, és sok társával ellentétben rendre az erősebb ellenfelek ellen kellett küzdenie.

A párbajokon azonban kegyetlenül nagyot ment, és Dóri már rég Magyarországon lenne, ha akkor nem adnak neki három medált, plusz ott volt a sajátja is. Történelmi pillanatok voltak azok, miközben a kihívó teljesen összezuhant a tehertől. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Livi nagyon büszkén és emelt fővel távozhatott, aki bokszedzőként dolgozik. Jelenleg az ő munkáját sem könnyű elvégeznie a koronavírus miatt, de mindent megtesz azért, hogy pozitív képet mutasson kifelé.

Győzikénél nagyon felment a pumpa, arra kérte a vásárlót, hogy takarodjon

Már azt is tudhatjuk, hogy eljegyezte szerelme, akinek természetesen igent mondott. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor házasodnak össze a fiatalok, de egy biztos, nagyon boldogok együtt, és ez a legfontosabb.

Vivi formája napról napra egyre pengésebb, és ez az új naplementés képén is jól látható, ami Budán készült. A mindig mosolygós ex-exatlonos bombaformát mutat, neki biztosan nem lesz gondja a nyári formával.