Győzike családja már fél Zsoltitól, Bea újra megszólalt a tűzeset után

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bea elmondása szerint már félnek Zsoltitól, Győzike testvérétől, aki nemrég saját maga gyújtotta be a nádast a villa mögött, amiből nagyon nagy baj is lehetett volna.

Nem sokkal azután, hogy felcsaptak a lángok Győzike háza mögött, a showman élő közvetítést indított az Instagram oldalán keresztül. Rettentő dühös volt a helyzet miatt, hiszen akár az egész házuk is leéghetett volna.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A lángokat végül a tűzoltók fékezték meg, majd ezt követően Bea a Facebook oldalán fakadt ki a történtek miatt, megosztván a kamera felvételeit, amin Zsolti szerepel egy újsággal a kezében. Mint arról korábban beszámoltunk, Zsolti a Rádió 1 reggeli műsorában ismerte el, hogy valóban ő szerepel a felvételeken, és ő gyújtotta be a nádast.

Elmondása szerint ennek csak egészségügyi okai voltak. Győzike a Blikk hasábjain arról beszélt, hogy sajnálja a testvérét, akit bolondnak nevezett, mert úgy látja, hogy agyára ment a siker, illetve megjegyezte, hogy a koronavírus-fertőzése ellenére maszk nélkül sétált az utcán.

Beában dühösebb volt a tűzeset miatt, aki szerint nemcsak az ő otthonuk éghetett volna le, hanem Zsoltiék háza is. „Egyszerűen már félünk tőle itthon… Nála bárki jobb szomszéd lenne! Állítja, hogy köztünk jó a viszony, de kérdem én, ha ilyen a jó kapcsolat, akkor milyen a rossz ? Arra gondolni sem merek…” – idézte a Blikk Beát.

Zsolti azt mondta, mivel a gyerekei nagyon köhögtek, allergiásak a nádra, és a szél csak úgy fújta a polleneket, csinált egy tisztasági gyújtást. Szerinte minden biztonságos volt, Győzőék feleslegesen balhéznak.