Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Wayne Rooney szerint a Manchester United játékosai hazudnak a sérüléseikről

Rooney szerint a játékosok a sérüléseikre hivatkozva hagyják cserben a csapatot a szezon késői szakaszában.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Srdjan Suki
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Manchester United legendája, Wayne Rooney azzal vádolta Erik ten Hag csapatának tagjait, hogy a sérüléseikre hivatkozva hagyják cserben csapatukat a szezon ezen késői időszakában. A kritika azután hangzott el részéről, hogy a United az Arsenal ellen is kikapott az Old Traffordon.

Az Ajax elleni mérkőzésen ten Hag minden korábbinál nehezebb helyzetbe került, hiszen Marcus Rashford és a csapatkapitány Bruno Fernandes sem tudott a keretbe kerülni, miközben Mason Mount, Harry Maguire, Luke Shaw, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Victor Lindelof, Tyrell Malacia és Anthony Martial is le van sérülve. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Rooney személyesen nézte végig az elkeseredett csatát az Ajax ellen, majd a Sky Sportsnak nyilatkozva úgy fogalmazott egykori csapata igen szorult helyzetéről:

„Van néhány nagyon jó játékos a csapatban, de a teljesítményük elmarad az átlagtól. Ha megnézzük a sérüléseket, amiket összeszedtek, néhányan közülük 100 százalékban játszhatnának. Ha ten Hag mögött állnak, akkor nem valami jól mutatják ki. Könnyű, ha közeleg az Európa-bajnokság vagy az FA-kupa döntője, a játékosok számára, hogy egy kicsit kimaradjanak, és aztán felkészüljenek a döntőre és az Eb-re.”

Az egykori játékos hangsúlyozta, ezt a jelenséget ő maga is látta az évek során, s úgy gondolja, hogy ezek a játékosok épp hiteltelenítik magukat ezzel a viselkedéssel, és ten Hag fogja magára vállalni a teljes felelősséget.