Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Gáspár Zsolti a tűzeset után: „Dehogy dobok én rájuk Molotov koktélt, vagy bármi egyebet!”

Zsolti szerint Győziéknek semmitől sem kell tartaniuk, ami őt illeti, és úgy tűnik, eléggé szíven ütötte Bea nyilatkozata.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint az várható volt, lett folytatása a hét elején történt tűzesetnek, amiből akár nagyobb baj is lehetett volna. Győzike azonnal élő közvetítést indított, és lefilmezte, ahogy a háza mögött lángol a nádas.

Tartott attól, hogy a tűz átterjed a garázsra, majd onnan az egész házra. A tüzet végül a tűzoltók oltották el, Bea a Facebook oldalán írt pár dühös szót, és megjegyezte, a kamerafelvételek után erősen sejtik, ki áll a tűz hátterében. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Zsolti elismerte, hogy ő gyújtotta be a nádast, de ennek egészségügyi okai voltak, nem több. Szerinte nem volt miért aggódnia a testvéréknek, nem érti őket, hogy miért kapták fel ennyire ezt az egészet. Később Győzike és Bea is nyilatkozott, akik aggódnak.

Bea elmondása szerint félnek, de Zsolti a Ripostnak adott nyilatkozatában hangsúlyozta, lehet, hogy a viszony nem a legjobb közöttük, de szereti a családtagjait, és soha nem tudna ártani nekik. Tagadta, hogy meg akarta volna ijeszteni őket, és bántani sem bántaná őket soha.

A lap kérdésére úgy felelt, a légynek sem tudna ártani, nemhogy a testvérének. „Dehogy dobok én rájuk Molotov koktélt, vagy bármi egyebet!” – tette hozzá a Farm VIP műsorvezetője, aki az utóbbi időben sokat szerepelt a médiában.

Megszavazták a kárpátaljai magyarok nyelvhasználati jogát visszaállító törvényt

Mostantól a magánkézben lévő iskolák és egyetemek az EU bármelyik hivatalos nyelvén oktathatnak.