Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Bundában jelent meg Gáspár Evelin

Gáspár Evelin péntek este s nagyon csinosan nézett ki, bundát választott az eseményre, aminek ideje alatt jól érezhette magát.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Gáspár-család ismét sokat szerepel a képernyőn és a médiában. Győzike legutóbb is kilátogatott a Ferencváros mérkőzésére, ezúttal a Genk ellen, és mint az általában lenni szokott, nagyon stílusos volt.

Győzike és Gáspár Bea jelenleg a Párharcban láthatóak a TV2 képernyőjén. Az első párbajt megúszták, nem nekik kellett megküzdeniük Nemazalányékkal, akik azonnal kiestek a versenyből, amit sajnáltak is. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Érdekes lesz a folytatás, és már csak Győzikéék miatt is érdemes figyelni az eseményeket. Korábban Gáspár Evelin is szerepelt a Párharcban az akkori párjával, és azóta még inkább formába lendült.

Egyszerűen szenzációsan néz ki, le a kalappal előtte, már most megvan a 2024-es bikiniformája. Ezek olyan erős alapok, hogy a sztárok felköthetik a gatyájukat, mert Evelin minden bizonnyal nem elégszik meg ennyivel.

Imádja a fekete színt, ami a téli trendek közé sorolható. Most épp egy fekete színű bundában köszönt be Evelin, aki joggal lehet büszke magára és a megjelenésére, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.