Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Kiszel Tünde csak úgy ragyog a dekoltázserős ruhájában (fotók)

Kiszel Tünde is nagyon szereti a szép, csillogó ruhákat, amikkel mindig le tudja nyűgözni népes követőtáborát.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Kiszel Tünde nemrég a TV2 képernyőjén tűnt fel, és mint mindig, hozta a kötelezőt. Egy nagyon szórakoztató személyiség, aki úgy döntött, Szörnyella de Frásznak öltözik, és láthatóan jól is érezte magát a bőrében. Ugyanakkor az este nem úgy sikerült, mint tervezte, Pumped Gabo végül nem tudta magában tartani a könnyeit.

Időközben kiderült, Hunyadi Donatella is újra rendszeresen lesz látható a tévében, folytatván a televíziós karrierjét. Azt követően, hogy igent mondott a Dancing with the Starsra, nagyon megjöhetett az étvágya a tévés szereplésre, mert már az RTL-hez szerződött, ahol egy igen érdekes játékban lesz része. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Később akár a Sztárboxban, a Survivor-ben, a Farm VIP-ban, az Ázsia Expresszben is megmutathatja, mire képes. Miután népszerű, a következő években nem kevés lehetőséget kaphat a szereplése, és nyilván ezek komoly bevételi forrást is jelenthet számára, ami ilyen fiatalon még inkább vonzó lehet.

Tünde is eseményről eseményre jár, aki nagyon büszke a lányára. Szépnek, tehetségnek és intelligensnek tartja, olyannak, amilyennek nevelte, és ne feledjük, egyedül nevelte fel a kislányát, aki időközben felnőtt. Tünde büszkébb már nem is lehetne, és biztosan szorítani fog lánya sikeréért, aki külföldön fog forgatni az RTL-el stábjával.

Kiszel most épp egy igazán látványos esélyiben jelent meg, ami mély dekoltázst kapott. Ahogy az lenni szokott, a fiatalos Tünde sok dicséretet kapott, és mindig igyekszik beszámolni arról, hogy épp m erre jár, mit csinál, hogyan érzi magát, nem panaszkodhatnak a követők.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.