Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Szörnyella de Frásznak öltözött Kiszel Tünde (fotók)

Szörnyella de Frásznak öltözött Kiszel Tünde a Zsákbamacska következő VIP adásában, ami igazán fergetegesek ígérkezik.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég számolhattunk be arról, hogy Kiszel Tünde mennyire fiatalosan tartja magát. Lassan 65 éves lesz, de akár 10 évet is letagadhatna a korából, és továbbra is igyekszik minél fiatalosabb maradni, haladván a korral. Fiatalok veszik körbe, sok fiatal barátja van, akik tovább lendületet adnak számára.

Miután Hunyadi Donatella, a lánya az egyik legjobb barátnője, sok időt tölt a fiatal modell baráti társaságában. Megannyi programon jártak már együtt, és minden bizonnyal fognak is még, jól kijönnek egymással, megvan közöttük az összhang. Tünde pedig nem szeret otthon ülni, inkább a programok híve. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Donatella pedig egyenesen csodálatos formában van, sokat is tesz ezért, rendszeresen edz, és igyekszik egészségesen táplálkozni. Tünde számára a lánya ebben is jó motivációt jelenthet, remek párost alkotnak együtt. Nem lehet azt mondani, hogy ne lenne meg közöttük az igaz összhang, mert nagyon is megvan.

Tündét is látni még műsorokban, most épp a TV2 képernyőjén tűnik fel, rögtön a megújult Zsákbamacskában, aminek Marics Peti az egyik műsorvezetője. Óriási a hangulat, és a VIP adásoknál nincs jobb, amikor sztárok feszülnek neki a játékoknak, bízván abban, hogy sok pénzt nyerhetnek.

Most is ez történt, és Tünde úgy döntött, a 101 kiskutyából megismert Szörnyella de Frász karakterébe bújik. Remek lett a jelmez, Tünde pedig hozta a karaktert, és a rajongók már alig várják, hogy újra láthassák őt a képernyőn a többiek mellett.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.