Dollár
392,18 Ft
Euró
412,01 Ft
Font
480,13 Ft
Bitcoin
16,932 $

Fokozódik a Dembélé körüli botrány

Fotó: Flickr

Bense Róbert

2022. január 18. - 07:49

A Barcelona számtalan megegyezési kísérlet után kész rövidre zárni a Dembélé-ügyet.

A klub türelme ugyanis elfogyott a játékossal és ügynökével, Moussa Sissokóval szemben. A helyzet olyannyira elmérgesedett, hogy Laporta legszívesebben a lelátóra küldené Dembélét a szerződése lejártáig – írja az El Nacional

Soron kívül Németország szerint Oroszország nem tudja, és nem is fogja megnyerni a háborút

Xavi ezáltal két tűz közé került, ugyanis nem szeretné, ha Dembélét a szezon végéig mellőznie kellene, de az sem akarja, hogy tovább fokozódjon a feszültség a csapat, az edzői stáb, valamint a klubvezetés között.

A rendkívül problémás helyzetben három alternatíva áll a Barcelona rendelkezésére. Az első lehetőség, ha nem hosszabbítanak Dembélével, a játékos pedig ingyen távozik a szezon végén, ám ez a Barcának anyagi szempontból talán a legrosszabb opció. A másik, hogy még ebben a hónapban elengedik, ami pénzt is hozna a csapatnak és Dembelé magas fizetését sem kell tovább állniuk.

A harmadik pedig, hogy új szerződést kínálnak neki, jelenleg azonban ez tűnik a legvalószínűtlenebbnek, hiszen a játékos és ügynöke öt évre 200 millió eurót kérne, amit a Barcelona biztosan nem fog kifizetni.

A Barcelona klubelnöke alig egy hónapja még teljesen másképp látta a dolgokat, Dembélét Mbappénál is jobbnak nevezte, és azon volt, hogy megtarthassák a játékost. A 24 éves világbajnok francia labdarúgó azonban visszautasította a csapat fizetési ajánlatát, ebből alakult ki a mostani botrány.