Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Farm VIP 3: dráma, újabb milliót buktak a főnyereményből a sztárok

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Völgyi Zsuzsit tartják hibásnak az elbukott millióért, és ez már nem az első ilyen eset, amikor csökken a főnyeremény.

Hasonlóra nemigen volt példa a Farm VIP történetében, és ez talán annak is betudható, hogy Vajtó Lajos már nincs versenyben. Röviddel az összeköltözés után kiesett a csapatvezető, aki ugyan kapott kritikákat, rendre kiosztotta a feladatokat.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Azóta ez nemigazán történik meg, és legutóbb, amikor Völgyi Zsuzsi kapta meg a lehetőséget a vezetésre, megint kudarcot vallottak a versenyzők. A termelési feladat elvesztése egyúttal azt is jelenti, hogy újabb millióval csökken a főnyeremény összege.

Visváder Tomi visszatért, hogy segítsen, nélküle valószínűleg még csak esélyük sem lett volna. Tomi mindent megtett, amit lehetett, és minden bizonnyal simán hozzák a feladatot, ha az elejétől kezdve ott van.

Demcsák Zsuzsát és Gáspár Zsoltit is nagyon érdekelte, hogy mi is történt odafent. Szép lassan kibukott a dolog, a többség Zsuzsit tartotta felelősnek, aki nem a recept szerint haladt előre, ami sokba is került.

Szakértőt hívtak az ítélet kimondására, ami megtörtént, mely szerint egymillió forinttal csökkent a főnyeremény összege. Ez nem először fordult elő, össze kell szedniük magukat, mert valami nagyon félrement.

Még több bulvár: Így ünnepelt Messi családja a világbajnoki trófeával Katarban (fotók)