Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,107 $

Így ünnepelt Messi családja a világbajnoki trófeával Katarban (fotók)

Fotó: Lionel Messi argentin csapatkapitány a feleségével, Antonela Roccuzzóval és két fiával a torna legjobb játékosának járó trófeát fogja, miután csapata 4-2-re gyõzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntõjében játszott Argentína-Franciaország mérkõzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án. MTI/EPA/Ronald Wittek
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehetett kérdés, hogy végig Lionel Messi mellett lesz a családja Katarban, már csak amiatt is, mert tudták nagyon jól, mit jelent ez a családapának.

Lionel Messiről hamar kiderült, hogy óriási a benne lévő potenciál, és a világ egyik legjobbja lehet. Végül minden idők egyik legjobbjává vált, bár sokak szerint megkérdőjelezhetetlen, hogy a lista élén áll.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Mivel ezelőtt nem nyert világbajnokságot, a kritikusok mindig bele tudtak kötni valamibe. Más fogáspontjuk nem volt azt követően, hogy az aranylabdás rekorder a Copa Américát is behúzta, ami szintén régi vágya volt.

A világbajnoki cím még váratott magára, és noha úgy tűnt, hogy a lehető legrosszabb forgatókönyv valósul meg, és Argentína még csak tovább sem jut a csoportból, végül megnyerték a tornát.

Messi kétszer is betalált, illetve értékesítette a büntetőjét a büntetőpárbajon. Szeretett családja is nagy erőt adott neki a párjával és a három gyermekével, akik drámai pillanatokat élhettek át Katarban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2