Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Mióta itt jártál:

Farm VIP 3: Smaltig Dalma be van rezelve az elődöntő miatt (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Smaltig Dalma nem tagadja, nagy rajta a teher Schobert Norbi és Dudás Miki mellett a Farm VIP 3 elődöntőjében.

Nagyon nehéz lett volna megtippelni, hogy kik alkotják majd a TOP-3 mezőnyét. Valós esély volt arra, hogy akár két női versenyző is megkapja erre a lehetőséget, ám miután Szorcsik Vikit szimplán kiszavazták, Smaltig Dalma maradt az egyetlen talpon maradt női játékos.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Ne feledjük, tavaly Buzás Dóri ott volt a fináléban, míg azelőtt Vasvári Vivien harmadik lett. Soha nem szabad leírni a nőket, és Dalma hatalmas küzdő, de tény, nem őt tartják a favoritnak Schobert Norbi és Dudás Miki mellett.

Ugyanakkor láttunk már komoly meglepetéseket, és hamarosan megtudhatjuk, ki az a két versenyző, akik továbbjutottak az elődöntőből. Bármilyen párosítást is szülessen, igencsak érdekesnek ígérkezik a döntők döntője.

Dalma elismerte, nagy rajta a teher, mert két fantasztikus férfival áll ott, akik nagyon ügyesek és tehetségesek. „Egy kicsit be is vagyok rezelve.” – mondta viccesen Demcsák Zsuzsa kérdésére az elődöntőben.

Hangsúlyozta, mindent meg fog tenni, ami csak lehetséges, és az utolsó pillanatig küzd. Ne feledjük, 11 millió forint a tét, ami mindhárom játékos számára jól jönne, de csak az egyikük nyerheti meg.

Még több bulvár: Tóth Gabi hisz a Jézuskában, és nagyon szeretne egy turnét jövőre Erdélyországban