Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Tóth Gabi hisz a Jézuskában, és nagyon szeretne egy turnét jövőre Erdélyországban

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi hálás az életéért, a családjáért, és a karrierjéért, ami részben Erdélyről is szól, amely nagyon különleges számára.

Tóth Gabi az egyik legnépszerűbb énekesnő Magyarországon, de a határokon túl is sokan szeretik. Nem kevés ember előtt lépett fel idén, és bízik benne, hogy jövőre is meglesz erre a lehetősége.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Gabi számára a karácsony szintén nagyon fontos, igyekezett azt a lehető legmeghittebb módon megélni a férjével, Krausz Gáborral és a kislányukkal. Gabi a Hír TV-nek adott interjút, amiben elárulta, hisz Jézuskában, de nem abban, hogy az ajándékok tőle származnak.

„Én hiszek a Jézuskában. Persze, nem úgy, hogy ő rakja be a karácsonyfa alá a játékokat meg az ajándékokat, hanem úgy, hogy minden, amit megkapunk és megteremtünk, én hiszem, hogy azt valakik ott fentről segítik meg nekünk.” – idézte a Blikk Gabi interjúját a Hír TV-ből.

A szenteste is különlegesen telt számukra, hárman voltak otthon, mint egy új és fiatal család. Mivel a kislányuk egyre nagyobb, eljön az az idő, amikor például kézzel készített meglepetésekkel állhat elő.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2