Exatlon: újabb balhé van kialakulóban a bajnokoknál?

Fotó: Instagram/Palik László
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A csapat lassan már nem tud mit kitalálni, hogy mi lehet az oka a gyengeségüknek, ami könnyen belső konfliktusokhoz vezethet.

András sokat gondolkozik azon, hogy mi lehet az oka a gyenge teljesítményüknek, mert jelenleg kilátástalan a helyzetük, és ha így folytatják tovább, akkor hamarosan megint tőlük fog kiesni valaki a versenyből.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

András és Dani párbaja borítékolható lenne, hiszen Krisztián statisztikái sokkal jobbak, illetve az újonnan érkező védettséget élvez. Lilkó kissé magára vette a dolgot, amit a csapattársa mondott, és ebből még lehet egy újabb balhé.

„A karateedzőm egyszer elmondta, hogy figyelj Andris, tudod miért vagyunk mi a legjobbak? Azért vagyunk a legjobbak, mert csak saját magunkkal foglalkozunk. És tényleg igazat kell adjak neki, mert ahogy visszavezetem az elmúlt időszakot, igazából többet foglalkozunk ezzel majdnem minden nap, és felhúztuk magunkat azon, hogy Dóri mit reagált, meg Viktor kifigurázott engem.”

„Annyira felesleges energiapazarlások… Foglalkozzunk saját magunkkal, meg menjünk úgy oda, hogy nem érdekel az, hogy ő náluk milyen konfliktus van, ő náluk ki sír, ki nem sír.” – mondta András a beszélgetés során, ami után Lilkó vette át a szót.

„Ezt én nem tudom magamra venni, mert én mindig csak a magam dolgával foglalkozom, és sosem azzal, hogy mi történik.” – válaszolt a profi táncos, akinek korábban már volt egy hasonló konfliktusa, még hosszú hetekkel ezelőtt.

Exatlon-Franciska tiszta vizet öntött a pohárba Ákost illetően

Andris hangsúlyozta, ez nem külön személyre szól, maga az, amit mondott. „Tudom, hogy nem személyre szabottan mondott, csak ha most már azt keressük, hogy mi a probléma…” – tette hozzá Lilkó, aki nem tudta befejezni a mondatát.

„Nem problémát mondtam, félreértesz Lilkó.” – vágta félbe András csapattársa mondandóját.