Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,335 $

Exatlon-Franciska tiszta vizet öntött a pohárba Ákost illetően

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Franciska a TV2 vendége volt hétfő reggel és megragadta az alkalmat, hogy tisztázzon egy igen fontos kérdést Ákos kapcsán.

Az Exatlon versenyzője, akit az egyik nagy esélyesnek tartottak, már nincs versenyben, mivel a második sérülése olyan súlyos volt, hogy fel kellett adnia. Óriási kudarcnak élte meg ezt, hiszen még bőven érezte magában az erőt és azzal a céllal jelentkezett, hogy nyerni akar.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Már soha nem tudhatjuk meg, hogy meddig jutott volna az Exatlon harmadik évadában, de egy biztos, ennyi szeretetet még soha nem kapott a közösségi médián keresztül. A TV2 Mokka című műsorának vendége volt hétfőn, és válaszolt pár érdekes kérdésre.

Az első kérdés rögtön Ákosra irányult, akivel Franciska a dominikai tartózkodása alatt nagyon jól kijött. Szerinte lehetséges, hogy ez a koruknak tudható be, mert egyszerűen más élettapasztalatokkal rendelkeznek, mint a többiek.

Franciska elmondása szerint a másik ok pedig az volt, hogy nagyon felnézett Ákosra, „mert iszonyatosan nagy lexikális tudása van.” A bajnok hangsúlyozta, baráti viszonyról van szó, semmi többről.

„Szeretném kiemelni, hogy itt barátságról van szó.” – tette egyértelművé Franciska, aki az igazi motivációt adta a bajnokcsapat számára, de a mai napig nem érti, hogy miért jöttek sokszor azok a hullámvölgyek, amikre nem lehetett számítani.

Tóth Andi nem fogta vissza magát: „Én gyűlölöm az anyuci kisfiaikat”

„Próbáltam a csapatot mindig kirántani belőle, és azt gondolom, hogy a legtöbbször sikerült is. Ez talán annak köszönhető, hogy nagyobb rutinnal rendelkezem az elmúlt húsz év alatt.” – folytatta az interjújában.

„Ami nagyon jól esett, hogy nagyon hallgattak is rám.”