Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Tóth Andi nem fogta vissza magát: „Én gyűlölöm az anyuci kisfiaikat”

Noha Tóth Andi még mindig nagyon fiatal, van pár rosszabb tapasztalata, és olyan dolgokat élt meg, amiket csak kevesen ilyen korban. Egyelőre a párkapcsolatokban sincs szerencséje, és noha egy gyönyörű fiatal lány, nincs arról szó, hogy válogathatna. Pusztán amiatt sem, mert számára még nehezebb megtalálni az igazit, hiszen egy rendkívül erős karakter. A LifeTV műsorában, […]

Fotó: LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Noha Tóth Andi még mindig nagyon fiatal, van pár rosszabb tapasztalata, és olyan dolgokat élt meg, amiket csak kevesen ilyen korban. Egyelőre a párkapcsolatokban sincs szerencséje, és noha egy gyönyörű fiatal lány, nincs arról szó, hogy válogathatna.

Pusztán amiatt sem, mert számára még nehezebb megtalálni az igazit, hiszen egy rendkívül erős karakter. A LifeTV műsorában, a Brékingben beszélt arról, hogy kik azok a férfiak, akiken rendesen ki tud akadni. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

A téma a „mamahotelekben” élő férfiak voltak, akik a koruk ellenére nem tudnak, vagy nem akarnak elszakadni a szüleiktől, és velük élnek. Demcsák Zsuzsa erről mondott egy külföldi példát, majd Andi nevetve közbeszólt. „Ne folytasd… Ne!”

Ezzel szemben Andi már 15 évesen elszakadt a szüleitől, elhagyta Erdélyt, hogy Magyarországon próbáljon szerencsét és azóta egyedül is él. „Szörnyű! Jó, én egyébként is kivagyok… a barátnőim tudják… ha valami egy férfiban idegesít, ha már idegesítő szokások… én gyűlölöm az anyuci kisfiaikat”

Tóth Andi drámai vallomása: „Felakadt a szemem, hiperventilláltam, habzott a szám!”

„Én egyszerűen… herótom van, tényleg az a ‘megyek anyához…’, és boldogan mennek… anya segít, boldogan megold mindent, és egyébként is még nem tudom hány évesen még otthon lakok, és ő ad tanácsot…”

„Imádom anyukámat én is, a bátyám is nagyon szereti anyukámat. A bátyám is 20 évesen költözött ki Németországba, szóval mi nagyon mentünk, és pont emiatt nem tudom megérteni azokat, akik meg a szöges ellentéteim.”