Tóth Andi drámai vallomása: „Felakadt a szemem, hiperventilláltam, habzott a szám!”

Fotó: LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi nagyon őszintén vallott pánikbetegségéről, mely az egész testére kihatott, és ezek olyan dolgok, amiket nem lehet elfelejteni.

Noha Andi külső szemmel egy végtelenül erős nőnek tűnik, belül nagy harcokat is meg kellett már vívnia, hiszen a sztárságnak ára van, és ennek egészen fiatalon megérezhette a hatását. Az elmúlt valamivel több mint egy évben pedig elképesztően sok támadást kapott, ami szintén nincs a segítségére.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A LifeTV műsorában a pánikbetegségéről is beszélt, és először azt gondolta, hogy szervi betegsége van, de kiderült, hogy mindez lelki eredetű. Olyan dolgokon ment keresztül, amin csak kevesek, pláne ilyen fiatalon.

„Persze… Ez már abban kimerül… igazából mindenben. Bármennyire is tökösnek tűnik egy előadó, vagy én, engem nagyon karakán csajszinak tartanak, de nem tudják, hogy nagyon érzékeny vagyok.” – válaszolt arra a kérdésre, hogy a művészek valójában érzékenyebbek-e.

„Én is szenvedtem egyébként pánikrohamok miatt. Nekem egyébként azt hitték, hogy epilepsziás rohamaim vannak. Felakadt a szemem, hiperventilláltam, habzott a szám.” – árulta el Andi a súlyos részleteket.

Így kerekíti tökéletes fenekét Nicole Scherzinger

„Kivizsgáltak, két hétig izék álltak ki belőlem, meg minden… Igen, megvizsgáltak, és mondták, hogy pánikrohamom van, meg egy enyhe kattanás a fejemben, de hát az kinek nincs…” – folytatta nevetve a Bréking című műsorban.

„15 éves voltam, amikor elköltöztem Erdélyből ugye, másik országból, egyedül a művészvilágba, és kaptam rögtön a savazást, azóta kapom igazából. Akkor ez megrázóbb volt, akkor nem értettem ezt a világot.”

Adódik a kérdés, hogy a szülők nem tudtak volna-e vele menni? „Igazából én is kértem, hogy ne jöjjenek, mert egy az, hogy nem szerettem volna, ha tovább pátyolgatnak. Azt akartam, hogy oké, akkor ezt elkezdem, és tényleg egy 180 fokos változás kell az életembe, és akkor én akarom megállni a helyemet egyedül.