Exatlon: Lilkó teljesen összetört, így reagált a vesztes futama után

Fotó: Instagram/Kocsis Lili
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A bajnokoknál talán Lilkó az, aki a legrosszabbul viseli a vereséget, de ez még mindig nem tesz túl azon, mint amit általában Dóri csinál a kihívóknál.

Lilkó számára az Exatlon mentálisan jelenthet a legnagyobb kihívást, mivel egyre inkább érzi a szerettei hiányát, illetve Franciska is távozott, akiből sok energiát merített. Harmadrészt pedig nehezen küzd meg a kudarccal, ami után azonban mindig felszívja magát.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Legutóbb ismét nagyon gyengén kezdtek a bajnokok, majd Lilkó futama után mér 4-0 volt az állás a kihívóknak. A bajnok a TV2 kamerái előtt adott interjút, de mindenki láthatta, hogy milyen rosszul viseli a vereséget.

Beszédes képsorok voltak ezek Lilkóról, aki nagyon akart. „Szóval nagyon akartam ezt a pontot hozni, hogy meginduljon a csapat és igazából csak emiatt bánt, hogy nem sikerült ezt hoznom.” – mondta zokogva, kisírt szemekkel az Exatlon versenyzője.

Végre megtudhattuk, miért nincs párja Gelencsér Timinek

„De van még kör, nem is egy, hanem több, és tudom, hogy sikerülni fog a csapatnak így is, mert mindenkiben megvan ez az akarás, ami ehhez szükséges, hogy most ezt a kis hátrányt, amivel elindultak a kihívók, azt felhozzuk.”

Végül a bajnokoknak nem sikerült a fordítás, de nem álltak tőle messze, és ha nem kezdik olyan pocsékul a napot, akkor megszerezhették volna az előnyt és a nagy extrát, mivel így a kihívók kapták meg a lehetőséget arra, hogy az összes elérhető elemmel gyakoroljanak.