Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,96 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,16 Ft
Bitcoin
61,483 $

Végre megtudhattuk, miért nincs párja Gelencsér Timinek

A híres modell még arra a kérdésre is válaszolt, hogy miért nincs párja egy ideje, aminek elég ésszerű okai vannak.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi az egyik legnagyobb híresség Magyarországon, aki először szépségkirálynőként hívta fel magára a figyelmet, majd szép lassan megérkezett a médiába, ahol az évek múlásával egyre inkább meg tudta vetni a lábait.

Timi közben számtalan kritikát is kapott, amikkel igyekszik nem foglalkozni, hiszen más esetben eléggé el tudná venni a kedvét mindez. Ez olyasvalami, amivel szinte minden hírességnek meg kell birkóznia. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

„Hát… Igazából biztosan mindenkinek vannak… Attól még, hogy valaki rosszat akar nekem, attól még nem lesz úgy, hiába próbálkozik! Az illetőnek lehet rossz, hogy nem szeret, mégis velem foglalkozik.” – írta az Instagram oldalán egy kérdésre válaszolván.

„Egyébként pedig úgy védem magam, hogy csak a saját oldalaimon nézem a kommenteket.” – árulta el Timi, akit a Dancing with the Stars ideje alatt számtalan alkalommal hozták szóba táncpartnerével, Hegyes Bercivel, de csak barátok.

Van, aki szerint Dér Heni egyszerűen Hódi Pamelát utánozza: újabb támadásokat kapott

Az egyik követő megkérdezte tőle, hogy miért nincs barátja. „Mondjuk, mert harmadik éve töltök fél évet Dominikán, és fél évet otthon. Nem egyszerű… A tévés világban vagy karriered van, vagy magánéleted.” – jegyezte meg humorosan a modell.