Dollár
390,02 Ft
Euró
398,94 Ft
Font
471,59 Ft
Bitcoin
23,064 $

Van, aki szerint Dér Heni egyszerűen Hódi Pamelát utánozza: újabb támadásokat kapott

Fotó: Instagram/Dér Heni
not image

Hujber Dávid

2021. március 17. - 15:58

Egyetlen kép is elegendő volt ahhoz, hogy Dér Heni újabb támadásokat kapjon a közösségi médián keresztül, amin csak nevetni tud.

Heni kirakott egy egyszerű kedves szelfit, amin látszanak a megnagyobbodott mellei, de semmi több. Ez azonban pár embernél megint kiverte a biztosítékot, és hangot adtak ennek. Kissé érthetetlen, hogy erre miért volt szükség, amikor valóban semmi extrát nem tett az énekesnő.

Soron kívül Rogán-Gaál Cecília ibizai fürdőruhás fotója mindent is visz

„Heni, most muszáj elmondani a tüneteket, hol érdekel ez minket? Körülbelül a fél világ volt már terhes és tudjuk ezeket… De nem panaszkodnak mint te…” – írta az egyik kommentelő, amire reagált is a sztár.

„Ez nem panasz, te kis rosszindulat.” – írta sírva nevetős fejek kíséretében Heni. „Utánozod Pamelát, látszik, mindig azt írod, amit ő.” – jött a következő hozzászólás, amire Heni még több sírva nevető fejjel és három kérdőjellel reagált.

A kommentelő valószínűleg a szintén várandós Hódi Pamelára gondolt, aki az Instagram oldalán szintén megosztja az érzéseit a várandósságról. Egy másik kommentelő nagyon rövidre fogta az első hozzászólását a kép alatt. „Szégyen.”

Exatlon: Anna akár súlyosan is megsérülhetett volna

Heni ezt sem akarta szó nélkül hagyni. „Aaaaz, hogy ideírsz” – válaszolt Heni, de ezzel nem ért véget a „beszélgetés.” Kulturális és társadalmi kötelesség a magyar celebek kulturális mintái ellen fellépni. Szép napot.” – reflektált a hozzászóló.

„Nem trollkodás, véleménynyilvánítás. Heni a celebek archetipikus vonásait aggatta magára. Bőven volt ennél szerethetőbb, eredetibb és több, mint most. Tolvai Renivel ugyanez történt. És még vagy 100 előadóval. Amikor a marketinges és a termékelhelyezés a sztár. Az énekes, előadó csak egy eszköz..”

Volt olyan is, akik azt hitte, műmellei vannak Heninek… „Kösz, ezt bóknak veszem….”