Van, aki szerint Dér Heni egyszerűen Hódi Pamelát utánozza: újabb támadásokat kapott

Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyetlen kép is elegendő volt ahhoz, hogy Dér Heni újabb támadásokat kapjon a közösségi médián keresztül, amin csak nevetni tud.

Heni kirakott egy egyszerű kedves szelfit, amin látszanak a megnagyobbodott mellei, de semmi több. Ez azonban pár embernél megint kiverte a biztosítékot, és hangot adtak ennek. Kissé érthetetlen, hogy erre miért volt szükség, amikor valóban semmi extrát nem tett az énekesnő.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

„Heni, most muszáj elmondani a tüneteket, hol érdekel ez minket? Körülbelül a fél világ volt már terhes és tudjuk ezeket… De nem panaszkodnak mint te…” – írta az egyik kommentelő, amire reagált is a sztár.

„Ez nem panasz, te kis rosszindulat.” – írta sírva nevetős fejek kíséretében Heni. „Utánozod Pamelát, látszik, mindig azt írod, amit ő.” – jött a következő hozzászólás, amire Heni még több sírva nevető fejjel és három kérdőjellel reagált.

A kommentelő valószínűleg a szintén várandós Hódi Pamelára gondolt, aki az Instagram oldalán szintén megosztja az érzéseit a várandósságról. Egy másik kommentelő nagyon rövidre fogta az első hozzászólását a kép alatt. „Szégyen.”

Exatlon: Anna akár súlyosan is megsérülhetett volna

Heni ezt sem akarta szó nélkül hagyni. „Aaaaz, hogy ideírsz” – válaszolt Heni, de ezzel nem ért véget a „beszélgetés.” Kulturális és társadalmi kötelesség a magyar celebek kulturális mintái ellen fellépni. Szép napot.” – reflektált a hozzászóló.

„Nem trollkodás, véleménynyilvánítás. Heni a celebek archetipikus vonásait aggatta magára. Bőven volt ennél szerethetőbb, eredetibb és több, mint most. Tolvai Renivel ugyanez történt. És még vagy 100 előadóval. Amikor a marketinges és a termékelhelyezés a sztár. Az énekes, előadó csak egy eszköz..”

Volt olyan is, akik azt hitte, műmellei vannak Heninek… „Kösz, ezt bóknak veszem….”