Exatlon-Janka a brutálisan fájdalmas hír után: „Én döntöm el, hogy ez a pohár félig üres, vagy félig tele.”

Fotó: Instagram/Tóth Janka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Janka fájdalmas interjút adott a kiesése után, amit még fel kell dolgoznia, sokkal inkább amiatt is, mert semmiről sem tehet.

Egészen hihetetlen, ami az Exatlon harmadik évadában zajlik, soha nem volt példa ennyi drámára, mint ezekben a hónapokban. Sorra esnek ki idő előtt a nagy esélyesek, és rajtuk kívülálló okok miatt, ami így még fájdalmasabb.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Ezúttal Jankának kellett feladnia, amit Palik László személyesen közölt vele, részben már számítani lehetett erre, hiszen másfél hete volt beteg, és semmit sem tudhattak róla a nézők, csak azt, hogy nincs jól.

„Még nem 100%-os az egészségi állapotom, nagyon sajnálom, hogy így alakult, de minden nap próbálok pozitív lenni, hogy mihamarabb gyógyuljak. Rengeteg mindent tanultam, úgy gondolom, hogy minden egyes nap megtapasztaltam egy olyan dolgot saját magamról, amit az életemben nem.” – mondta Janka a Gelencsér Timinek adott interjújában.

„Minden egyes napért, percért hálás vagyok, amit az Exatlonban eltölthettem. Számomra a küzdés, a versenyzés, a mindennapos harc olyan löketet adott, hogy tényleg, csak mosolyogni tudok, mert rengeteg új élménnyel gazdagodtam.”

Vasvári Vivi már nem tudja fokozni a szexiséget? Akkor most figyelj!

„Az, hogy így ért véget, az a legrosszabb forgatókönyv egy exatlonistának, hiszen nem vesztettem, nem is nyertem, csak tapasztalatokat nyertem, és én döntöm el, hogy ez a pohár félig üres, vagy félig tele. Úgy gondolom, hogy félig tele van, és tényleg ezekkel az élményekkel fogok hazamenni.”

„Olyan szituációkat hozott az Exatlon, hogy amikor nagyon fáradtak voltunk, és már tényleg semmi erőnk nem volt, és akkor jött mondjuk egy medálnap, vagy egy végjáték esetleg, és olyan összetartás, olyan erők jöttek a felszín alól, amit eddig nem tapasztaltam.”

„Nyilván élsportolóként tudom, hogy milyen a verseny, illetve a terhelés, itt viszont minden nap versenyezhetünk. Ilyen életszituáció nincs még egyszer, és büszke vagyok saját magamra, hogy a térdműtétem után így vissza tudtam jönni és teljesíteni tudtam.”

„A másik meg az, hogy olyan szeretetet és önzetlenség nyilvánult meg itt a csapatban mindenki részéről, a saját részemről, amit szinte magammal tudok vinni.”