Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: Palik László sokkoló és drámai bejelentést tett Jankáról, ez már hihetetlen…

Fotó: Instagram/Tóth Janka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Janka hosszú ideje harcképtelen egy betegség miatt, amivel gyakorlatilag teljes mértékben parkolópályára került.

Rövid időn belül a bajnokok három kiemelten fontos játékost is elveszítettek, köztük Ákossal és Franciskával, akik már nem lehetnek ott Dominikán. Ákos a párbajon szenvedett vereséget, míg Franciska, aki Amerikában lehet sztár a pankrátorok világában, egy súlyos sérülés miatt volt kénytelen kiszállni.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

A súlyos csapások sorozata ezzel nem ért véget, hiszen Janka beteg lett, ami miatt egy időre gyakorlatilag teljesen lekerült a képernyőről, mivel nem maradhatott a csapatával. Mindeközben a nézők egyre inkább elkezdtek róla pletykálni, hogy mi lehet a baja, hiszen hosszú időre eltűnt.

A műsor előtt a TV2 kiadott egy felvételt, amiben Janka látható, elég megviselt állapotban, ahogy Palik Lászlóval beszélget. Az Exatlon Hungary műsorvezetője személyesen látogatta meg a bajnokot, hogy megtudja, hogyan érzi magát.

Palik olyan hírt közölt Jankával, ami a legrosszabb volt. Noha az állapota valóban javult, még mindig pihennie kell és szednie a gyógyszereket. Egyelőre nem teheti ki magának hirtelen terhelésnek, és pillanatnyilag nem tudják megmondani, hogy mikor kezdhet el ismét sportolni.

Mivel az egészsége az első, és nem kockáztatják meg azt, hogy bármi történik vele, vagy a sportolói karrierje veszélybe kerül, így az az orvosi döntés született, hogy számára véget ért az Exatlon. Egészen hihetetlen, hogy egy újabb nagy esélyesnek kell búcsúznia rajta kívülálló okok miatt.

Janka emiatt még elbúcsúzni sem tudott a társaitól, akinek a helyét egy teljesen új versenyző vette át az Exatlonban. Az új csapattárs Kurtán Adél, aki ugrókötél Európa-bajnokként érkezett meg Dominikára. Még mindig csak 20 esztendős, 166 centiméter magas és 57 kiló. A felépítése önmagért beszél, erős versenyző lehet.