Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Exatlon: Palik László sokkoló és drámai bejelentést tett Jankáról, ez már hihetetlen…

Janka hosszú ideje harcképtelen egy betegség miatt, amivel gyakorlatilag teljes mértékben parkolópályára került.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Janka
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rövid időn belül a bajnokok három kiemelten fontos játékost is elveszítettek, köztük Ákossal és Franciskával, akik már nem lehetnek ott Dominikán. Ákos a párbajon szenvedett vereséget, míg Franciska, aki Amerikában lehet sztár a pankrátorok világában, egy súlyos sérülés miatt volt kénytelen kiszállni.

A súlyos csapások sorozata ezzel nem ért véget, hiszen Janka beteg lett, ami miatt egy időre gyakorlatilag teljesen lekerült a képernyőről, mivel nem maradhatott a csapatával. Mindeközben a nézők egyre inkább elkezdtek róla pletykálni, hogy mi lehet a baja, hiszen hosszú időre eltűnt. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

A műsor előtt a TV2 kiadott egy felvételt, amiben Janka látható, elég megviselt állapotban, ahogy Palik Lászlóval beszélget. Az Exatlon Hungary műsorvezetője személyesen látogatta meg a bajnokot, hogy megtudja, hogyan érzi magát.

Palik olyan hírt közölt Jankával, ami a legrosszabb volt. Noha az állapota valóban javult, még mindig pihennie kell és szednie a gyógyszereket. Egyelőre nem teheti ki magának hirtelen terhelésnek, és pillanatnyilag nem tudják megmondani, hogy mikor kezdhet el ismét sportolni.

Mivel az egészsége az első, és nem kockáztatják meg azt, hogy bármi történik vele, vagy a sportolói karrierje veszélybe kerül, így az az orvosi döntés született, hogy számára véget ért az Exatlon. Egészen hihetetlen, hogy egy újabb nagy esélyesnek kell búcsúznia rajta kívülálló okok miatt.

Janka emiatt még elbúcsúzni sem tudott a társaitól, akinek a helyét egy teljesen új versenyző vette át az Exatlonban. Az új csapattárs Kurtán Adél, aki ugrókötél Európa-bajnokként érkezett meg Dominikára. Még mindig csak 20 esztendős, 166 centiméter magas és 57 kiló. A felépítése önmagért beszél, erős versenyző lehet.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.