Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Exatlon: megjelent egy felvétel Jankáról, nagyon megviseltnek tűnik

Egy rövid felvételt tettek közzé Jankáról, aki már rég nem versenyezhet, és egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi a baja, illetve mikor térhet vissza.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Janka
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban több nagyobb pofont is kaptak a bajnokok, kezdve azzal, hogy elvesztették Ákost, az „apafigurájukat”, majd az „anyafigura” is távozott pár nappal később, miután kiderült, hogy nagyon súlyos a lábsérülése.

Ezzel azonban nem ért véget a negatív események sora, hiszen Janka „eltűnt”, hosszú ideje nem láthattuk már a műsorban, mivel annyira beteg lett, hogy nem lehetett ott a csapattársakkal a villában, vagy a faházban. Soron kívül A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

Közben a nézők egyre inkább aggódni kezdtek miatta, mivel a csapat egyik legjobbjáról van szó, aki akár az Exatlon főnyereményére is esélyes lehetne, különösen Franciska távozásával. Emellett a bajnokok egyik hangadója és motorja.

Igazi szerelmes képet osztottak meg Tóth Gabiék

A ma 19 óra 40 perckor kezdődő új rész előtt a TV2 kiadott egy rövid videós anyagot, amiben Palik László meglátogatja Jankát, és arról kérdezi, hogy van. Nagyon megviseltnek tűnik, mintha még fogyott is volna.

Az a jobb hírek közé tartozik, hogy elmondása szerint sokkal jobban van, de lelkileg nincs jól, mivel nem lehet ott a csapatával. Ma este a verseny előtt kiderül, hogy mi lesz vele, de csak bízni tudunk abban, hogy jó híreket kapunk.