Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Igazi szerelmes képet osztottak meg Tóth Gabiék

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre inkább elmélyülni látszik a szerelem a sztárpár között, akik közösen nevelik kislányukat, és ez mindennél jobban boldoggá teheti őket.

Egyre inkább elmélyülni látszik a szerelem a sztárpár között, akik közösen nevelik kislányukat, és ez mindennél jobban boldoggá teheti őket.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Tóth Gabi és Krausz Viktor nemcsak egy párt alkotnak, hanem a közös gyereküket is nevelik. A kislány lett szerelmük igazi beteljesülése, hiszen ennél szebb módon nem is lehetne jobban kifejezni azt, hogy mennyire szeretik egymást az emberek.

Nyilván még megannyi ezer módja van ennek, és sokan tévútra lépnek, mert azt gondolják, hogy egy gyerek minden problémát megold. Általában a helyzet inkább csak rosszabbá válik egy rosszul működő kapcsolatban.

Ahol pedig minden adott és a harmónia is megvan, egy egészen különleges légkör alakulhat ki, ami remek hatással van a babára. Valami hasonló jöhetett létre Gabiéknál is, akik nagy szeretetben nevelik a gyermeküket.

Nem semmi, Kiss Ramóna átvette a legújabb autóját (videóval)

A közönség pedig örül, hogy mindketten aktívak a közösségi médiában, és noha kényesen odafigyelnek, hogy csak kevesebbet mutassanak kislányukból, mindig beszámolnak a fontosabb pillanatokról, amikre mindig emlékezni fognak.

Ez is egy ilyen nap lehetett, hiszen 39 éves lett Gábor, aki imádja Gabit. „39. Megvan mindenem amit csak kívánhatnék. Szeretlek.” – írta a posztjában Gábor. Természetesen az énekesnő sem hagyta ki a lehetőséget. „Szeretlek szülinaposom”