Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Nem semmi, Kiss Ramóna átvette a legújabb autóját (videóval)

Fotó: Instagram/Kiss Ramóna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres színésznő és műsorvezető rettentő boldog volt, amikor meglátta az új autóját, ami ráadásul egy 2021-es modell.

Az autók a világ egyik legfontosabb eszközeivé váltak, és csodálatos találmányok. Alapvetően arra szolgálnak, hogy elvigyenek bennünket egyik pontból a másikba, ugyanakkor hatalmas élményeket képesek adni.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

A technika fejlődésével az autóipar is monumentális fejlődésen ment keresztül, és olyan autóipari csodák jöttek létre, amik alapjaiban változtatták meg az ipart, ráadásul igen rövid idő alatt. Ha megnézzük azt, hogy milyen nagyok a különbségek 20-30 év elteltével, egészen elképesztő.

Biztonságtechnikailag is komoly a fejlődés, ami a legfontosabb, de a kényelem, az extrák sem hanyagolhatóak el. Többek között a Hyundai is igyekszik a lehető legbiztonságosabb és legkényelmesebb autók gyártására koncentrálni, felhasználván erre az összes lehetséges forrást.

Tóth Andi drámai vallomása: „Felakadt a szemem, hiperventilláltam, habzott a szám!”

A gyártó Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend, és többek között Kiss Ramóna is őket választotta, aki nemrég vehette át az új autóját, mely nem más, mint egy 2021-es Hyundai Tucson, hibrid változatban.

A videó többet mond ezer szónál, ahogy Ramónát lenyűgözői az „űrhajó”, mely a hibrid technológiájának is köszönhetően alig ad ki hangot magából, ezt rögtön észrevette a sztár és alig várta, hogy vezethesse.