Vasvári Vivi már nem tudja fokozni a szexiséget? Akkor most figyelj!

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vivien saját magát is képes megugrani, méghozzá olyan erővel és dinamikával, hogy arra lassan már szavak nincsenek.

Egészen lenyűgöző képek jelennek meg Vivienről, aki maximálisan megérdemli azt a magas követőszámot, amit az Instagram oldalán látunk. Nem sok kell már neki ahhoz, hogy 450 ezren kövessék az egyik legnépszerűbb közösségi médiás platformon.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Az ember csak keresi a szavakat a róla készült képek láttán, és az utóbbi időben érezhetően feljebb kapcsolt, sorra jelennek meg róla a bikinis képek. A sztárok közül ő az egyik olyan szépség, aki bármikor forró hangulatot tud generálni.

Már a puszta jelenlétével, megjelenésével el tudja ezt érni, hiszen egyrészt szenzációs a formája, másrészt különleges a kisugárzása. Ez pedig egy verhetetlen kombináció, nem tudunk nála vonzóbb bikinimodellt mondani Magyarországon.

A teste minden szempontból a tökéletesség határát súrolja, bár vannak, akik szerint már túl vékony, ugyanakkor ez genetika is, illetve Vivien odafigyel a táplálkozásra, egészségesen próbál étkezni, és nem engedi el magát.

A legújabb bikinis képe szintén arra utal, hogy neki aztán semmilyen problémája nem lesz a nyári vonalakkal, mert azok már nagyon régóta megvannak. Azonnal képes felhívni magára a figyelmet, most is hasonlóan tett ebben a párducmintás bikiniben.