Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Vasvári Vivi már nem tudja fokozni a szexiséget? Akkor most figyelj!

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2021. március 24. - 18:25

Vivien saját magát is képes megugrani, méghozzá olyan erővel és dinamikával, hogy arra lassan már szavak nincsenek.

Egészen lenyűgöző képek jelennek meg Vivienről, aki maximálisan megérdemli azt a magas követőszámot, amit az Instagram oldalán látunk. Nem sok kell már neki ahhoz, hogy 450 ezren kövessék az egyik legnépszerűbb közösségi médiás platformon.

Soron kívül Jakab feltette a kérdést: milyen képviselő az, aki nem járja az országot?

Az ember csak keresi a szavakat a róla készült képek láttán, és az utóbbi időben érezhetően feljebb kapcsolt, sorra jelennek meg róla a bikinis képek. A sztárok közül ő az egyik olyan szépség, aki bármikor forró hangulatot tud generálni.

Már a puszta jelenlétével, megjelenésével el tudja ezt érni, hiszen egyrészt szenzációs a formája, másrészt különleges a kisugárzása. Ez pedig egy verhetetlen kombináció, nem tudunk nála vonzóbb bikinimodellt mondani Magyarországon.

A teste minden szempontból a tökéletesség határát súrolja, bár vannak, akik szerint már túl vékony, ugyanakkor ez genetika is, illetve Vivien odafigyel a táplálkozásra, egészségesen próbál étkezni, és nem engedi el magát.

A legújabb bikinis képe szintén arra utal, hogy neki aztán semmilyen problémája nem lesz a nyári vonalakkal, mert azok már nagyon régóta megvannak. Azonnal képes felhívni magára a figyelmet, most is hasonlóan tett ebben a párducmintás bikiniben.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.