Vasvári Vivi már nagyon hangol a 2021-es nyári szezonra, ilyen testtel könnyű

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem tudnánk hangsúlyosabb bikinimodellt mondani Vivinél Magyarországon, és ez valószínűleg még egy ideig biztosan így fog maradni.

Nem tudnánk hangsúlyosabb bikinimodellt mondani Vivinél Magyarországon, és ez valószínűleg még egy ideig biztosan így fog maradni.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Szép lassan megérezhetjük magunkon az első igazi nyári szellőt, mert már elérhető távolságba került a legjobban várt időszak, hiszen hamarosan április hónapot írunk, ahonnan egy lépésre leszünk a nyári szezontól.

A nyár mindig hoz magával valami újat, az emberek többet mosolyognak és sokkal felszabadultabbak, mint általában. Ez köszönhető annak, hogy meleg az idő, a nap csak sokkal tovább van fent, mint általában.

Megannyi jó dolog kötődik a nyárhoz, többek között a gyerekkorunkból is, így nem csoda, hogy sokak nagy kedvenc évszakáról beszélünk, ami sajnálatos módon rendre nagyon gyorsan képes eltelni, és ez valószínűleg most is így lesz.

Tóth Andit hidegen hagyják a róla megjelent kommentek

Ha minden jól megy, egy sokkal nyitottabb nyár vár ránk az oltásokkal, és már csak emiatt is messze gyorsabbnak fogjuk érezni az idő múlását abban a pár hónapban, szóval igyekezzünk azt a lehető legjobban kihasználni.

Vasvári Vivien már megkezdte a hangolódást, méghozzá csúcs-szexi bikinikben, amik úgy állnak rajta, mintha azokat neki tervezték volna. A legújabb darab is őrjítően mutat rajta, elképesztő ez a forma, még mindig.