Clouds
21 Budapest
Dollár
355,74 Ft
Euró
387,18 Ft
Font
437,27 Ft
Bitcoin
27,390 $

Vasvári Vivien ebben a szettben úgy néz ki, mint egy római istennő

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még a háttér is valami hasonlót sugall, és nem kérdés, hogy Vivi abban a korszakban is kiemelkedett volna a tömegből.

Néha nem sok minden kell ahhoz, hogy egy nő ki tudjon emelkedni a tömegből. A többség ilyenkor rögtön a külsőre gondol, de ez nem feltétlen igaz, ugyanakkor nyilván az is hozzátartozik az összképhez.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A legtöbb alkalommal a kisugárzás dönt arról, hogy valakit észreveszünk a tömegben, vagy sem. Egyesek görcsösen próbálják mindezt elérni, és néha a közönségességet hívják segítségül, hogy elérjék azt, amit akarnak.

A figyelem maximum csak pár másodpercig tart, mert a természetesség messze meggyőzőbb az emberek számára, még ha ez tudat alatt is hat rájuk. Ez mindennél többet ér, és sokkal időtállóbb tud lenni.

Tóth Andi drámai vallomása: „Felakadt a szemem, hiperventilláltam, habzott a szám!”

Vasvári Vivienben minden megvan ahhoz, hogy kiemelkedjen a sorból, és ezt gyakorlatilag bármelyik posztjával képes elérni. Egészen káprázatos és különleges a kisugárzása, de egyetlen egy alkalommal sem lépi át a határt.

Remek példa erre az új fotója, a dekoltázsa magával ragadja a tekintetet, ugyanakkor egy pillanatra sem érezzük azt, hogy mesterkélt, vagy közönséges lenne. Még a lábtartásra is figyel a modell, ami ad egyfajta lágyságot a képnek.