Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,60 Ft
Euró
393,20 Ft
Font
458,70 Ft
Bitcoin
61,305 $

Vasvári Vivien ebben a szettben úgy néz ki, mint egy római istennő

Még a háttér is valami hasonlót sugall, és nem kérdés, hogy Vivi abban a korszakban is kiemelkedett volna a tömegből.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Néha nem sok minden kell ahhoz, hogy egy nő ki tudjon emelkedni a tömegből. A többség ilyenkor rögtön a külsőre gondol, de ez nem feltétlen igaz, ugyanakkor nyilván az is hozzátartozik az összképhez.

A legtöbb alkalommal a kisugárzás dönt arról, hogy valakit észreveszünk a tömegben, vagy sem. Egyesek görcsösen próbálják mindezt elérni, és néha a közönségességet hívják segítségül, hogy elérjék azt, amit akarnak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

A figyelem maximum csak pár másodpercig tart, mert a természetesség messze meggyőzőbb az emberek számára, még ha ez tudat alatt is hat rájuk. Ez mindennél többet ér, és sokkal időtállóbb tud lenni.

Tóth Andi drámai vallomása: „Felakadt a szemem, hiperventilláltam, habzott a szám!”

Vasvári Vivienben minden megvan ahhoz, hogy kiemelkedjen a sorból, és ezt gyakorlatilag bármelyik posztjával képes elérni. Egészen káprázatos és különleges a kisugárzása, de egyetlen egy alkalommal sem lépi át a határt.

Remek példa erre az új fotója, a dekoltázsa magával ragadja a tekintetet, ugyanakkor egy pillanatra sem érezzük azt, hogy mesterkélt, vagy közönséges lenne. Még a lábtartásra is figyel a modell, ami ad egyfajta lágyságot a képnek.

Vitézy szerint Karácsony „nem vált be”, pedig korábban ő maga is rá szavazott

Vitézy Dávid csatározás helyett szakpolitikai vitát folytatna Karácsony Gergellyel.