Tóth Andit hidegen hagyják a róla megjelent kommentek

Fotó: LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andi szerint szomorú, hogy sokan provokációnak fogják fel azt, hogy felvesz egy szexi ruhát és arról készít egy képet.

Tóth Andi a LifeTV-n futó Bréking vendége volt, ahol az öltözködéséről is szó esett. Sokan azt gondolnák, hogy a sztár tudatosan tervezi meg az aznapi ruhadarabjait, de ez távolról sincs így, egyszerűen azt hord, amihez épp kedve van.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Emiatt is furcsa számára, amikor az emberek támadják őt a közösségi médián keresztül, és azt mondják, hogy szándékosan, provokálva veszi fel ezeket a ruhadarabokat, amik néha mélyebb dekoltázst adnak.

„Te is ilyen szemérmes vagy, Andi?” – tette fel a kérdést Demcsák Zsuzsa, amire azonnal válaszolt az énekesnő. „Én nagyon! Ahhoz képest, hogy mennyi cikk születik arról, hogy én kidobtam, meg úgy ki…”

„Ez olyan, hogy milyen lábbal kelek fel, vagy mi a stílusom, ami nekem tetszik – egy póló, egy top, egy pulcsi, azt fel fogom venni, és azt nem nézem, hogy hány centi van kivágva. Anyukám például mindig próbált csajosabbnak nevelni.”

„Mindig nadrágos voltam, ilyen bő cuccokban jártam, ő meg mindig próbált ilyen kis miniszoknya vagy valami… Nem, nem!” – folytatta Andi, majd Zsuzsa megjegyezte, ha mélyen kivágott ruhákat vesz fel, akkor nem a két szép szeme miatt fogják kommentálni a tartalmait.

Kibuktak a milliárdos Kylie Jenner rajongói

„Engem nem érdekel, hogy mit kommentelnek. Nekem tetszik ez a felső, és csináltam egy jó képet.” – hangsúlyozta nevetve az énekesnő. „Egyébként annyira szomorú, hogy valaki azt hiszi, ez provokáció, azért mert én jól érzem magam a bőrömben.