Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

Kibuktak a milliárdos Kylie Jenner rajongói

A milliárdos Kylie Jenner arra kérte a rajongóit, segítség ki némi pénzzel a sztársminkesét, Samuel Raudát. A sminkmester rendszeres kuncsaftjai között olyan nevek szerepelnek, mint Jenner, Bella Thorne és Bebe Rexha.

Fotó: Kylie Jenner/Instagram
Style

Kornis Vivien

Szerkesztő

Raudát nemrég súlyos baleset érte, gyógykezelésének költségei pedig elérik a 60 ezer dollárt. Családja GoFundMe kampány létrehozásával próbál pénzt gyűjteni a tartozás rendezéséhez – írja a Refinery29

Jenner a jótékonysági akció oldalát a hétvégén osztotta meg egy Instagram sztori keretében, és már azelőtt, hogy a bejegyzés eltűnhetett volna a közösségi oldal időzített süllyesztőjében, megkezdődött a milliárdos celeb kritizálása. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Rajongói azonnal feltették a kérdés, hogy a szupergazdag sztár miért csak 5 ezer dollárral szállt be Rauda kórházi mérlegének kiegyenlítéséhez és miért próbálja meg rávenni a követőit, hogy adakozzanak a sztársminkesnek. 

A Business Insider becslései szerint Jenner minden 60 percben 19 ezer dollárral lesz gazdagabb – ezzel az összeggel számolva alig több mint három óra jövedelmével fedezhetné Rauda kezelési költségeit. Ehelyett 5 ezer dollárral támogatta a sminkest, ami nagyjából 15 percnyi bevételének felel meg. 

Összehasonlításképp jelenleg az Egyesült Államok medián keresete 19 dollár óránként, vagy 40 ezer dollár évente. Ezzel számolva, ha valaki, aki a mediánnak megfelelő összeget keres és Jennerhez hasonlóan 15 percnyi bevételét kívánja felajánlani, kevesebb, mint 5 dollárt tud adományozni Ruanda GoFundMe oldalán.

A Twittert hamar ellepték a kritikus hangok, de Jenner egyelőre senkinek nem válaszolt. Egy politikus szerint éppen azért van szükség univerzális betegbiztosításra az Egyesült Államokban, mert még az olyan milliárdos hírességek akarják állni a munkavállalóik egészségügyi költségeit, mint amilyen Jenner. Több felhasználó megkérdőjelezte, hogy etikus-e a szegény és alacsony bevételű követőit arra kérnie egy szupergazdag celebnek, hogy segítsék ki a sminkesét.

Shauna arra hívta fel a figyelmet, hogy Jenner totyogó gyermekének Hermés, Chanel más luxusmárkák által tervezett ruhái vannak, a celeb mégis arra kéri a rajongóit, hogy ők állják a sminkesének 60 ezer dolláros agyműtétjét.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.