Clouds
21 Budapest
Dollár
345,13 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,899 $

Vasvári Vivien új bikinis képe tökéletes kedvcsináló nyárra

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vivi teste és bikinije láttán azonnal a forró nyári napsütésre gondolunk, ami már nincs is olyan messze, és talán szabadabban is élvezhetjük ezt az időszakot, mint tavaly, amikor még nem kezdődhettek meg az oltások.

Miután két nagy fesztivált is lefújtak, az idei nyár sem lesz teljes, köszönhetően a tomboló koronavírusnak, így igazuk lehetett azoknak, akik leginkább 2022-re jósolták azt, hogy minden visszaállhat a régi kerékvágásba.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Az oltások azonban gyorsan haladnak Magyarországon, és pár héten belül akár jelentős feloldások is történhetnek. Európában kimagasló eredményt nyújtanak a magyarok az oltások területén, ami a jobb hírek közé tartozik.

Ugyan a vírus teljesen szétverte a turizmust, az embereknek még mindig van lehetőségük arra, hogy utazzanak. Vasvári Viv pontosan ezt használta ki, és Dubajban gyűjtött új élményeket szerelme társaságában.

Sarka Kata nem kicsit robbantotta be az Instát a róla készült képekkel

Nagyon jól érezték magukat, különböző programokon vettek részt, és egyszerűen élvezték a jó időt, ami egyelőre csak időszakosan van meg Magyarországon. A modell azonban igyekszik feldobni a hangulatot, ami rendre sikerül is neki.

Egy újabb extra-szexi bikinis képpel köszönt be, ami után már szinte érezzük az arcunkon a nyári szellőt és látjuk magunkat a Balatonban vagy a horvát tengerparton. Vivi valószínűleg tartogat még pár új bikinis képet, szóval kíváncsian várjuk!