Sarka Kata nem kicsit robbantotta be az Instát a róla készült képekkel

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Katában soha nem kell csalódnunk, hiszen a róla készült képek egyrészt szexik, másrészt van bennük valami különleges.

Megszámolhatatlan ruhadarabot láthattunk már Katán az évek alatt, de abban egyetérthetünk, hogy mindegyik remekül állt rajta. Akinek ilyen testi adottságai vannak, csak keveset kell görcsölnie azon, hogy mit vegyen fel.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Most épp Kárpáti Rebeka műsorvezető és szépségkirálynő saját márkájából vett fel egy ruhát, két különböző színösszeállításban. Ideálisabb modellt nem is lehetett volna találni, remekül állnak rajta a ruhák.

„Annyira szeretem azokat a fiatalokat, akik meg tudják valósítania az álmaikat! @rebekarpati megálmodta, és meg is csinálta!” – írta a posztjában Rékáról, aki nem sokkal később megjelent a hozzászólók között.

Sírunk, Zoli visszatért, még mindig hatalmas figura, Gáspár Bea sikítva nevetett a hátsó ülésen

„Saját márkája van, saját kollekciói vannak, amik zseniálisak! Ez volt legnagyobb kedvencem, a Formia, és ez a Formia 2.0, ami ha lehet, meg jobban sikerült, mint az előző! Gratulálok” – tette hozzá Kata.

Réka hálás az elismerő szavakért, és ő is megjegyezte, hogy milyen bomba teste van Katának. „Nagyon-nagyon Köszönöm Kata! Annyira jól esik és szívből örülök, hogy ennyire szereted, ez nekem nagyon sokat jelent. És nem mellesleg bomba bébi vagy.”