Sírunk, Zoli visszatért, még mindig hatalmas figura, Gáspár Bea sikítva nevetett a hátsó ülésen

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Győzike Show egyik legnagyobb figurája tért vissza, aki a LifeTV műsorában is szerepet vállal, ezúttal egy fuvarral segítette ki a családot.

Az egyik családi megbeszélés rossz véget ért, olyannyira, hogy Evelin otthagyta a szüleit, akik autó nélkül maradtak. Egy új üzlet kapcsán akadt némi egyet nem értés, de Győzike nem esett pánikba, hiszen már Amerikában is hagyta magára a lánya, noha nem beszéli a nyelvet.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Most Zoli sietett a család segítségére, és nemcsak Győzikét, valamint Beát vitte haza egy fuvarral, hanem Virágot és Krisztiánt is. Ezzel azonban még nem ért véget a történet, mivel az üzemanyag nincs ingyen…

Győzike mindent megtett azért, hogy alkudjon az összegből, de Zoli nem hagyta annyiban a dolgot. Hátul Bea már könnyezett a nevetéstől, annyira élvezte a dolgot. Zoli szerint Győzike mindig ezt csinálja, hogy „majd odaadja” a pénzt. „Mindig ezt csinálod…”

Berki Mazsi sírva reagált, miután Krisztiánra letöltendő börtönt kértek a buszos ügy miatt (videóval)

Elmondása szerint ez körülbelül már a harmadik ilyen út. „Örülj, hogy engem szállítasz…” Zoli azt mondta, 15 ezer forint lesz az ára ennek a fuvarnak, miután 10 litert fogyaszt az autó és túl messze vannak.

„Kapsz egy ötezrest, aztán takarózzál be vele!” – mondta Győzike. „400 kilométer 5 ezer forint?” – kérdezett vissza Zoli. Bea közben hátulról adott egy huszast, de Győzike nem engedte. „More, húszezer forintért elvisznek Pestre…”