Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Berki Mazsi sírva reagált, miután Krisztiánra letöltendő börtönt kértek a buszos ügy miatt (videóval)

Mazsi egy hosszabb videót készített az esetről, miközben el is sírta magát, hiszen úgy érzi, nem jogos, amit a férjéről állítanak.

...svg content...Fotó: YouTube/#aberkik
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Többek között a 24.hu is beszámolt arról a hírről, hogy letöltendő börtönt kértek Berki Krisztiánra büntetőfékezés miatt. „Vádat emelt a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség Berki Krisztián ellen azért, mert három évvel ezelőtt büntetőfékezett egy utasokat szállító autóbusz előtt Óbudán.” – olvasható a cikkben.

A hivatalos közlemény szerint Berki a Pünkösdfürdő utcában haladt a luxusautóval, amikor megtörtént az eset, melyről egy videós felvételt is közöltek. A buszban összesen 2,5 milliós kár keletkezett, addig ez a luxusautó esetében már 14 millió volt. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Személyi sérülés nem történt, majd elkezdődött a vizsgálat. A 24.hu úgy tudja, hogy Berki először nem tett vallomást a gyanúsítás során. Sőt, panasszal élt a gyanúsítás ellen, később pedig írásban tett vallomást, és tagadta a szándékosságot.

Az ügyészség letöltendő börtönt kért, valamint azt, hogy az egykori futballistát tiltsák el a járművezetéstől. A halmazati büntetések miatt hét és fél éves szabadságvesztés is kiszabható, ami a legsúlyosabb lenne ebben az esetben.

Az ügy kapcsán Berki felesége, Mazsi a YouTube oldalukon keresztül reagált egy videóban. Szerinte sok vádaskodó újságcikk született. „Ha nem ismerném, akkor sem mondanám, hogy ilyet tenne.” Elismeri, hogy a férje követett el már hibákat, de ő ilyet nem tenne, hogy egy buszvezetőt büntetőfékez, miközben utasok vannak a buszon.

„Hazugságot állít a leirat, miszerint záróvonalon előztünk.” – mondta Mazsi, aki az incidens ideje alatt ott ült a férje mellett. Emiatt úgy döntött, hogy megmutatja a helyszínt, „Már sokan észrevettétek, nem biztos, hogy a mi hibánk volt, illetve a férjem hibája.”

Mazsi kötelességének érezte, hogy beszéljen az ügyről és bemutassa a helyszínt, miközben elsírta magát. „Szándékosan jött ki a buszmegállóból, hiába vette észre, hogy mi egyébként már előzzük.” – tette hozzá Krisztián felesége, aki arra hivatkozik, hogy azon az úton nem is volt záróvonal.

„Ez a buszos nem fékezett, egyáltalán. Az, hogy a buszos vészfékezett volna, az is egy hazugság.” – magyarázta Mazsi, akinek a családjában van buszsofőr, és onnan tudja, hogy ha egy busz vészfékez, akkor az emberek előreesnek. Szerinte a buszosnak esze ágában nem volt elkerülni őket. „Teljesen sokkos állapotba kerültem.”

Mazsi nem gondolta volna, hogy ha lelassítanak egy építkezésnél, az lesz a következménye, hogy a több tonnás busz eltalálja őket. A modell látott egy hasonló esetet, miközben a videót készítette, de akkor nem forgott a kamera, és nagyon sajnálja, hogy nem rögzítette. „Mi jogon tehetik ők ezt meg? Azért, mert egy több tonnás autó van a kezükben? Vagy azért, mert ők mondjuk nem ülhetnek egy szép autóban, mint amiben mi ülünk, vagy amiben te ülsz? Miért van ez, miért vagytok ilyenek?”

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

Döbbenetes módon kárpótolja ügyfeleit a globális informatikai leállást okozó vállalat

A CrowdStrike 10 dolláros ajándékutalványt küldött ügyfeleinek a múlt heti széles körű informatikai zavart követően.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.