Ezzel a képpel Vasvári Vivien megformálja a szuper-szexi fogalmát

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az emberek hajlamosak dobálózni a különböző jelzőkkel, de Vasvári Vivi esetében nem lehet azt mondani, hogy ez sok lenne.

Vivi egy különleges karakter, mert egyszerre testesíti meg a tökéletes nőt, illetve azt a nőt, aki igazán erős, motivált, tele van energiával. Igazán mély dologról is el lehet vele beszélgetni, nagyon jó meglátásai vannak.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A könyve is erről árulkodik, illetve a posztjaiban elég gyakran ír olyan gondolatokat, amiket bárki fel tud használni az élete során. Ezek nem általánosságok, hanem olyan meglátások, melyek valóban segíthetnek.

A modell nagyon figyel arra, hogy ezzel még többet adjon a követőinek, akik lassan 500 ezren lesznek az Instagramon. Egészen hihetetlen szám ez Magyarországon, ami az egyik legtöbb, így nem csoda, hogy sok felkérése van Vivinek.

Nemrég elárulta a nagy titkát, ami valójában az, hogy nincs is nagy titka. Érdekes gondolatokat vetett erre a virtuális papírra, amiket érdemes figyelembe venni. Néha pedig kitesz magáról egy olyan képet, hogy csak pislogunk.

Ez is abba a kategóriába sorolható, mely ugyan nem mutat túl sokat, mégis szexi, benne van az igényes erotika. Minden a helyén van… a smink, a frizura, a hófehér fogak, a megvilágítás. Mintaképe annak, hogy miről szólnak az igazán igényes divatképek.