Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Vasvári Vivien elárulta a nagy titkát

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miután nap szinten is sok üzenetet kap emiatt, most úgy döntött, hogy megoszt pár gondolatot erről, ami sokaknak nyújthat segítséget.

Vasári Vivi mindig meg tudja lepni az embert a tökéletes testével, a szexi fotóival, egy igazi álomnő, akinek valójában nincs nagy titka. Erről beszélt most az új posztjában, ami mellé csatolt magáról egy újabb divatfotót.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Nehéz lenne eldönteni, hogy a fehérneműk, vagy a bikinik állnak rajta a legjobban, mert talán mindkettő. Olyan testi adottságai vannak, mint csak keveseknek, és közben egy nagyon is érző, intelligens nőről beszélünk, aki folyamatosan motiválja az embereket.

„Nap mint nap kapok üzeneteket, hogy mi a titkom? Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok.” – kezdte a posztjában Vivi, aki gyakran kommunikál a követőivel, és most is emiatt reagált az új posztjában.

Tolvai Reni keményen beszólt a koronavírusnak, de közben szívdöglesztő

„Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni! Kevés, hogy önmagában csak álmaink legyenek, ha nincs jövőképünk, ha nem tűzünk ki konkrét köztes állomásokat, és ha nem tervezzük meg az odavezető utat, akkor csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem jutunk el a célig!”

„Csak egy szó: akarom. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében! Írd le a céljaidat, készíts terveket ezek elérésére, és minden áldott nap tégy valamit ebben az irányban!”