Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Tolvai Reni keményen beszólt a koronavírusnak, de közben szívdöglesztő

Reninek is elege van már a koronavírusból, ami láthatatlan ellenségként gyűjti az áldozatait, de ha minden jól megy, nem lesz több hullám.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan a harmadik hullámra sem számítottak, ugyanakkor a brit variáns berobbantotta azt. Az első kettő hozzá képest egy kisebb hullám volt, mivel az új mutáns rendkívül gyorsan képes terjedni és közben veszélyesebb is.

Nemrég két nemzetközileg is ismert magyar fesztivált mondtak le, ami nem a legjobb előjel, és már csak emiatt sem lehet teljes az esetleges nyári koncertszezon. Minden a vakcináktól és az oltások mennyiségétől függ. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Tolvai Reni zenészként nagyon is érintett a jelenlegi helyzetben, hiszen nem tarthat koncerteket, és ez egy darabig még biztosan így marad. Nyáron lehetségessé válhathatnak a fesztiválok, de ez még a jövő zenéje.

Gáspár Evelin nagyon keményen beolvasott Győzikének, aki ezután templomba küldte őt

„Március 24-én van a szülinapom, ez már a második év, hogy nem tudjuk megünnepelni, nyilván ennél sokkal nagyobb gondok vannak a világban, de azért ez elszomorít.” – írta a posztjában az Instagramon, csatolva mellé egy nagyon szexi képet.

„Mivel kerek szám lesz, így úgy döntöttem, hogy bár szűk körben, de megcsináljuk.” – tette hozzá sejtelmesen, míg a hastagek között keményen elküldte melegebb éghajlatra a COVID-ot, ami valószínűleg örökre velünk marad valamilyen formában.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.