Dollár
390,77 Ft
Euró
399,10 Ft
Font
472,36 Ft
Bitcoin
22,946 $

Tolvai Reni keményen beszólt a koronavírusnak, de közben szívdöglesztő

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Hujber Dávid

2021. március 19. - 06:18

Reninek is elege van már a koronavírusból, ami láthatatlan ellenségként gyűjti az áldozatait, de ha minden jól megy, nem lesz több hullám.

Sokan a harmadik hullámra sem számítottak, ugyanakkor a brit variáns berobbantotta azt. Az első kettő hozzá képest egy kisebb hullám volt, mivel az új mutáns rendkívül gyorsan képes terjedni és közben veszélyesebb is.

Soron kívül Gyurcsány Ferenc visszatért: az egész egy politikai csalás volt

Nemrég két nemzetközileg is ismert magyar fesztivált mondtak le, ami nem a legjobb előjel, és már csak emiatt sem lehet teljes az esetleges nyári koncertszezon. Minden a vakcináktól és az oltások mennyiségétől függ.

Tolvai Reni zenészként nagyon is érintett a jelenlegi helyzetben, hiszen nem tarthat koncerteket, és ez egy darabig még biztosan így marad. Nyáron lehetségessé válhathatnak a fesztiválok, de ez még a jövő zenéje.

Gáspár Evelin nagyon keményen beolvasott Győzikének, aki ezután templomba küldte őt

„Március 24-én van a szülinapom, ez már a második év, hogy nem tudjuk megünnepelni, nyilván ennél sokkal nagyobb gondok vannak a világban, de azért ez elszomorít.” – írta a posztjában az Instagramon, csatolva mellé egy nagyon szexi képet.

„Mivel kerek szám lesz, így úgy döntöttem, hogy bár szűk körben, de megcsináljuk.” – tette hozzá sejtelmesen, míg a hastagek között keményen elküldte melegebb éghajlatra a COVID-ot, ami valószínűleg örökre velünk marad valamilyen formában.