Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

A magyaroknak nem kell lemondaniuk a nyári fesztiválszezonról, ott a remény

Van oka reménykedni az embereknek, továbbra sincs arról szó, hogy idén is elmaradna a nyári fesztiválszezon.

Fotó: Illusztráció: Pixabay
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tavaly a koronavírus miatt egy soha nem látott időszakot élhettek meg az emberek, így a fesztiválszezon is elmaradt. Akkor még nem voltak elérhetőek a vakcinák, szembeni a mostani időszakkal.

Emiatt reménykedhetünk abban, hogy az idei nyári szezon teljesen más lesz, így akár fesztiválokat is lehet tartani. Egyelőre nincsenek konkrét döntések és időpontok erről, de Gulyás Gergely miniszter a kormányinfó ideje alatt tett erről egy pozitív említést. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

A miniszter szerint nyártól akár lehetségessé válhatnak a fesztiválok. Ezzel kapcsolatosan valószínűleg még lesznek különböző döntések, hogy kik léphetnek be a fesztivál helyszínére, de addigra már minden bizonnyal meg lehet a teljes átoltottság is.

Orbán Viktor holnap fogja bejelenteni a következő hetek intézkedéseit

A vakcinaigazolvány kapcsán is váratnak magukra különböző döntések, ahogy azok mikre jogosíthatják fel az embereket, akik már hivatalosan is védettnek számítanak.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.